Sport

FCSB s-a despărțit de un nou jucător! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Sunt șanse să nu joace până la vară!”

FCSB s-a despărțit de Radu Boboc, iar Mihai Stoica a anunțat că sunt șanse ca fundașul lateral să nu își găsească echipă până în vară.
04.01.2023 | 19:31
FCSB sa despartit de un nou jucator Mihai Stoica a facut anuntul Sunt sanse sa nu joace pana la vara
FCSB s-a despărțit de un nou jucător. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre situația lui Marco Dulca, spunând că așteaptă să își rezilieze și acesta contractul în zilele următoare.

FCSB s-a despărțit de un nou jucător

Mihai Stoica a anunțat că FCSB s-a despărțit de un nou jucător, și anume de Radu Boboc, dar că așteaptă și o decizie a lui Marco Dulca, fotbalist care este și el pe picior de plecare de la echipă.

ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a spus că nu știe dacă Boboc se va întoarce la Farul Constanța și că sunt șanse ca el să nu aibă angajament până la vară:

„Şi-a reziliat azi contractul Boboc. Sunt şanse şi cu Dulca. Am vorbit cu agentul lui. Rămâne să vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă Boboc se întoarce la Farul. I-am reziliat contractul. E posibil să nu mai joace până la vară”.

Radu Boboc a jucat zece meciuri pentru FCSB, fără să iasă în evidență cu goluri sau cu pase decisive. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l aduce în vară de la Farul.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Radu Boboc
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Radu Boboc, conform transfermarkt.com

Ce noutăți are FCSB în lot

Mihai Stoica a continuat și a vorbit și despre noutățile din lotul FCSB-ului, și anume mai mulți puști de la echipa a doua, care au șanse de a rămâne la prima echipă.

ADVERTISEMENT

Despre David Popa, supranumit și „Messi de România”, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate povestea incredibilă a puștiului, care acum a ajuns să fie luat de FCSB în cantonamentul de iarnă.

„Ca noutăţi, câţiva jucători de la echipa secundă, în rest echipa mare. Au reale perspective de a rămâne la prima echipă.

Noutăți sunt pentru postul de portar, acolo e Alexandru Maxim. Toți copiii vor face 16 ani, sunt reprezentanții celei mai bune generații din Academie, cei născuți în 2007. Vor veni și Mihai Vlad Toma și David Popa. 

Singurul de la echipa a doua care vine este Vlad Tudor, golgeterul echipei secunde. În rest sunt doar cei care au avut minute în acest sezon. Cei amintiți au reale perspective. Ne gândim serios să rămână în lotul primei echipe. 

L-am luat la prima echipă și pe antrenorul lor de la juniori, pe Alin Stoica, pentru că ne poate ajuta, este un antrenor de foarte mare perspectivă”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

De cealaltă parte, Marco Dulca a jucat 13 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, dar și acesta nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

  • 23 de ani are Marco Dulca
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Marco Dulca, după cum precizează site-ul de specialitate transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: