Fotbal intern

FCSB s-a reunit! Denis Alibec nu a făcut vizita medicală

11.06.2018 | 09:23
FCSB sa reunit Denis Alibec nu a facut vizita medicala
ADVERTISEMENT

FCSB s-a reunit în această dimineaţă la INMS! Denis Alibec nu a făcut vizita medicală şi nu va mai intra în planurile lui Nicolae Dică pentru sezonul următor, după ce tehnicianul a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale. Ceea ce i-a pus capac antrenorului echipei vicecampioane a fost un reproş pe care acesta îl consideră nefondat.

Alibec i-a reproşat antrenorului că din cauza acestuia el nu poate evolua aşa cum o făcea la Astra Giurgiu, iar Nicolae Dică a anunţat că atacantul nu va mai face parte din lot. Şi s-a ţinut de cuvânt. “Roş-albaştrii” au avut vizita medicală în această dimineaţă, iar Denis Alibec a absentat. Pe lângă acesta, au lipsit şi Budescu, Bălaşa, Man, nedelcu, Gnohere şi Qaka, urmând să se alăture echipei peste opt zile. Jucătorii noi sunt Noutățile sunt Olimpiu Moruțan, Robert Băciuț, Ianis Stoica, Robert Ion, Daniel Toma și Cristian Dumitru.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a reunit

Pentru vicecampioni urmează două stagii de pregătire, unul la Braşov şi unul în Olanda.  “Roş-albaştrii” se vor pregăti la baza sportivă de la Berceni în perioada 12-15 iunie, urmând ca vineri, 15 iunie, delegaţia FCSB să plece la Braşov, udne vor sta până pe 28 iulie. După două zile libere, FCSB va pleca în al doilea cantonament, din Olanda, apoi vor reveni în ţară pe 14 iulie.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Bălgrădean, A Vlad, R. Ducan
Fundaşi: Găman, Planici, Morais, Momcilovici, Şt. Cană
Mijlocaşi: Fl. Tănase, Fl. Coman, Moruţan, Pintilii, Ov. Popescu, D. Toma, R. Robert Băciuţ, I. Stoica, R. Ion
Atacanţi: Cr. Dumitru

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, Mihai Bălaşa, Denis Man, Dragoş Nedelcu, Harlem Gnohere şi Kamer Qaka se vor alătura lotului pe 19 iunie.

FCSB s-a reunit! Denis Alibec nu a făcut vizita medicală
FCSB s-a reunit! Denis Alibec nu a făcut vizita medicală

”Alibec va pleca, dacă va avea ofertă. Relația meu cu el nu va mai fi, pentru că Alibec nu o să mai fie în lot. Am citit ce s-a scris despre mine și el, multe minciuni. Avantajul este că jucătorii au fost martori. Nu mi-a spus că sunt o ’pușcărie de antrenor’ (n.r. – râde). Și dacă-mi spunea așa, nu mă supăram, pentru că știu cum vede el fotbalul și știam că nu este adevărat. Dar, el mi-a spus că din cauza mea nu reușește să marcheze. Și atunci i-am spus și eu că dacă din cauza mea nu poate marca, atunci nu va mai juca. Mai erau două etape, m-am enervat. Dacă un jucător cu 25 de meciuri în Liga 1 și cu un singur gol dă vina pe antrenor, eu ce să mai zic?”, spune Dică.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

S-a decis viitorul lui Antonio Jakolis! Revine sub comanda lui Dică?

Nicolae Dică blochează transferul lui Alex Cicâldău. “Eu nu l-am vrut la Steaua!”