Fotbal intern

FCSB, șanse mari pentru Lopez! “Săptămâna viitoare se decide”

Autor: Alexandru Năstase | 29.07.2018 | 17:01
FCSB, șanse mari pentru Lopez! "Săptămâna viitoare se decide". Jucătorul vrea un salariu de 30 de mii de euro pe lună

FCSB, șanse mari pentru Lopez! “Săptămâna viitoare se decide”, aceasta este declarația făcută de impresarul jucătorului pentru o televiziune de sport. După ce a jucat foarte bine în tricoul CFR-ului și a avut un an de excepție în liga secundă a Franței, pe fir pentru transferul lui Cristian Lopez au intrat mai multe echipe din Liga 1 Betano, dar și din străinătate. Dorit cu insistență de conducerea FCSB-ului atacantul putea ajunge din nou în Gruia, dar cum trecerea lui Billel Omrani în China a intrat în impas, negocierile au stagnat și ele. Dinamo s-a așezat și ea la discuții însă pretențiile financiare ale jucătorului au oprit totul încă din fașă.

În acest moment, singura echipă din Liga 1 Betano care păstrează șanse să-l înregimenteze pe jucător este  FCSB. Cel puţin asta a precizat impresarul fotbalistului care în ultimii doi ani a jucat la Lens, în liga a doua din Franţa.

Este real interesul Stelei  pentru Cristian. Este un club mare şi o variantă foarte bună pentru el, dar deocamdată nu am luat nicio decizie. Există oferte şi din Spania, şi din Ligue 1, dar şi de la Aris Salonic. Vom decide în zilele următoare, el va discuta cu familia şi ulterior ne va spune ce ar prefera. Deci săptămâna următoare“, a precizat agentul jucătorului pentru o televiziune de sport din România.

FCSB, șanse mari pentru Lopez! “Săptămâna viitoare se decide”

Pretenţiile lui Cristian Lopez sunt unele destul de ridicate. Astfel, atacantul vrea să ia minimum 30.000 de euro pe lună şi îşi doreşte şi o înţelegere pe trei ani. Niciun alt fotbalist din Liga 1 Betano nu câştigă în acest moment atâţia bani. Singurul care a avut un salariu asemănător a fost Balde, dar gruparea din Gruia a renunţat la el. Avantajul lui Lopez în negocierea cu orice echipă vine din faptul că este un jucător liber de contract, iar clubul care-l vrea este forțat să îi ofere un salariu mai mare fiind scutit de plata unei sume de transfer.

18 goluri a marcat Lopez pentru CFR Cluj

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!