Şase mari probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

FCSB, CFR Cluj, Liga 1 Betano

Echipa lui Nicolae Dică nu a arătat atât de bine pe cât se aşteptau steliştii la primul meci oficial din 2018.

Gaz Metan - FCSB s-a terminat cu victoria steliştilor, scor 1-2, în etapa 23 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar Ilie Dumitrescu, fostul jucător al echipei naţionale a României, a explicat care sunt problemele pe care trebuie să le rezolve Nicolae Dică.

Ilie Dumitrescu susţine că CFR Cluj, principala contracandidată a FCSB-ului din Liga 1 Betano, ar putea profita de problemele pe care echipa lui Nicolae Dică le-a întâmpinat la primul meci din 2018.

Care sunt problemele pe care le-a avut FCSB în primul meci din 2018

"O echipă care vrea să câştige eventul a reuşit rar să câştige un duel aerian şi a avut mari probleme pe două benzi, dar şi la construcţie. La Steaua e o problemă şi de omogenitate, mi s-a părut ezitantă la fazele fixe. Şi Dan Petrescu insistă pe astfel de momente, aşa că e îngrijorător.

În plus, când adversarul face presing, mai ales în jumătatea adversă, Steaua suferă. Este primul meci din 2018, dar sunt multe lucruri de pus la punct", a spus Ilie Dumitrescu pentru o emisiune de sport.

FCSB - CFR Cluj va avea loc în etapa 24 din Liga 1 Betano, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.