Fotbal intern

FCSB schimbă din nou fundașii centrali! Cuplu inedit ales de Petrea pentru meciul cu Chindia

20.02.2021 | 19:11
FCSB schimba din nou fundasii centrali Cuplu inedit ales de Petrea pentru meciul cu Chindia
ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva Chindiei Târgoviște în etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1 . Anton Petrea schimbă din nou la nivelul fundașilor centrali. Titularii incontestabili de la începutul sezonului, Iulian Cristea și Andrei Miron, au fost lăsați pe bancă.

Antrenorul celor de la FCSB mizează în această confruntare pe cuplul de fundași centrali din înfrângerea cu Dinamo din Cupa României: Dragoș Nedelcu și Denis Haruț. În ultimele trei meciuri am avut de fiecare dată o altă pereche de fundași centrali la roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

FCSB schimbă din nou fundașii centrali! Haruț și Nedelcu revin în “primul 11”

În confruntarea pierdută cu Academica Clinceni, 0-1, Toni Petrea i-a titularizat în centrul defensivei pe Denis Haruț și Andrei Miron. Apoi, în meciul pierdut în Șoseaua Ștefan cel Mare cu Dinamo, scor 0-1, în centrul defensivei au jucat Dragoș Nedelcu și Denis Haruț.

În ultima etapă, în confruntarea pierdută cu Hermannstadt, scor 0-1, roș-albaștrii au evoluat în defensivă în formula clasică din prima parte a campionatului: Iulian Cristea, Andrei Miron. În mod ironic, de când are mai multe soluții în defensivă, FCSB pierde.

ADVERTISEMENT

De când are mai multe soluții în defensivă, FCSB a pierdut toate meciurile!

După meciul cu Dinamo câștigat cu 1-0 de FCSB în campionat, a revenit pe teren Dragoș Nedelcu și a fost transferat Denis Haruț. De atunci, FCSB are trei înfrângeri la rând în toate competițiile, toate cu același scor: 0-1.

Toni Petrea speră să încheie seria neagră în meciul împotriva Chindiei Târgoviște, programat pe Arena Națională. FCSB și-a păstrat miraculos locul de lider în ciuda înfrângerilor, asta după ce și contracandidata CFR Cluj s-a împiedicat în ultimele etape.

ADVERTISEMENT

Nedelcu, revenire după o pauză de 7 luni! S-a accidentat grav cu CFR Cluj

Dragoș Nedelcu a revenit în meciul de Cupă cu Dinamo după o accidentare cruntă, suferită chiar în primul meci disputat în pandemie, cu CFR Cluj, în luna iunie a anului trecut. S-a accidentat în prelungiri și a stat mai bine 7 luni pe tușă.

Denis Haruț a refuzat inițial transferul la FCSB, însă după o lună s-a gândit mai bine și a acceptat să se transfere la roș-albaștrii. A debutat cu stângul în confruntarea de pe Arena Națională cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Nici revenirea la sistemul “clasic” în centrul defensivei, cu Miron și Cristea, nu l-a ajutat pe Toni Petrea. FCSB a pierdut cu 0-1 în fața lui Hermannstadt. Unicul gol a fost marcat dintr-un penalty controversat.

  • 7 luni a stat Dragoș Nedelcu pe bară
  • 660.000 de euro a plătit FCSB pentru Denis Haruț

(P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia: 1,44 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT