Sport

FCSB schimbă echipamentul pentru noul sezon de SuperLiga: „Vom avea un nou sponsor! Vor fi surprize mari pentru suporteri”. Video

FCSB își schimbă echipamentul, iar MM Stoica a anunțat că vicecampioana României va avea un nou sponsor, care va oferi o sumă bună de bani clubului.
06.07.2022 | 22:33
FCSB schimba echipamentul pentru noul sezon de SuperLiga Vom avea un nou sponsor Vor fi surprize mari pentru suporteri Video
FCSB schimbă echipamentul pentru noul sezon de SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” le promite fanilor echipei că vor avea parte de surprize mari odată cu prezentarea noului echipament.

FCSB schimbă echipamentul pentru noul sezon de SuperLiga

MM Stoica a anunțat că FCSB va avea un nou sponsor odată cu schimbarea echipamentului pentru noul sezon și i-a anunțat pe fani că vor avea parte de surprize:

ADVERTISEMENT

„Noul echipament e gata, vor fi surprize mari pentru suporteri, îl vom prezenta vineri la ora 1, vom avea un sponsor nou. Cred că e o cifră foarte bună, dar nu pot vorbi dacă nu am ok-ul lor”

Totodată, MM Stoica a recunoscut și că FCSB nu se află în discuții cu niciun fotbalist pentru a găsi o dublură pentru Andrei Cordea după plecarea lui Valentin Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Vom avea o dublură pentru Cordea sau schimbăm sistemul. Nu mai suntem în discuții cu nimeni, momentan dublura lui e Musi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Echipamentul de acasă va fi roșu, cu numerele scrise cu argintiu, echipamentul de deplasare va fi albastru, numerele urmând să fie scrise cu roșu. Al treilea echipament va fi negru, iar numele jucătorilor și numerele vor fi scrise cu roșu și albastru.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a comentat și înfrângerea umilitoare suferită de Rapid

MM Stoica a vorbit și despre înfrângerea suferită de Rapid împotriva Slaviei Praga, scor 1-7, iar Basarab Panduru i-a avertizat pe giuleșteni în privința jocului prestat.

„Dacă ăsta e rezultatul corect de pe teren la Rapid, e o problemă, dacă nu, poți trece peste. Nu se știe cum a fost, dar dacă aceasta a fost diferența, nu e bine deloc”, a spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„E urât când iei, am luat cu Galațiul șase de la Omonia. Am avut ceva ședințe după. Rapid nu a părut că suferă la Mioveni că nu merge la baraj”, a spus și MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT