Fotbal intern

FCSB se desparte de doi jucători în pauza de iarnă: „Sunt oferte”

Autor: Alin Miu | 17.12.2018 | 17:28
FCSB se desparte de doi jucători în pauza de iarnă: „Sunt oferte”
FCSB se desparte de doi jucători în pauza de iarnă

FCSB  a egalat-o la puncte pe CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano, iar acum poate ierna pe primul loc dacă ardelenii nu vor câștiga cu Viitorul, iar apoi roș-albaștrii se vor impune în meciul direct de pe Arena Națională, programat sâmbătă. 

Gigi Becali primește constant oferte pentru cei mai buni jucători ai săi, Dennis Man fiind urmărit mai nou de Tottenham. Totuși, patronul de la FCSB are și o listă neagră. Astfel, sunt șanse mari ca FCSB să se despartă în această iarnă de Hristo Zlatinski și de AntonioJakolis.

Amândoi au jucat foarte puțin în actuala stagiune, fapt ce-l nemulțumește în primul rând pe Jakolis, care venea după un sezon excelent în Cipru. Agentul jucătorilor spune că va încerca să-i transfere în următoarea perioadă. Dacă la Jakolis lucrurile sunt simple, câteva echipe fiind deja interesate de serviciile sale, transferul lui Zlatinski reprezintă o problemă. Bulgarul nu are voie să mai joace în Liga 1 Betano în actuala stagiune, după ce a evoluat deja pentru două echipe. O posibilă destinație pentru Zlatinski ar fi China, fotbal în care se investește masivi de ani buni.

Antonio Jakolis a jucat în România pentru CFR Cluj și pentru FCSB, în timp ce Zlatinski a evoluat pentru CS U Craiova și pentru FCSB.

FCSB se desparte de doi jucători în pauza de iarnă

“Zlatinski mai are contract până în vară. Deja a jucat pentru două echipe în acest an competiţional, vedem ce se va întâmpla acum. Până la vară e greu, pentru că are deja două echipe din România la care a jucat. Doar în China, campionate din Asia, acolo mai poate juca”, a dezvăluit impresarul Dragoş Boboc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

“Vom vedea în această perioadă ce-i putem găsi. El e nemuţumit pentru că nu i s-au acordat şanse. Oferte sunt, discuţii sunt” – a spus Boboc despre Jakolis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!