Fotbal intern

FCSB se desparte de Marko Momcilovic: ”Ne strângem mâna la vară”

09.10.2019 | 11:55
FCSB se desparte de Marko Momcilovic Ne strangem mana la vara
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că la finalul sezonului se va despărți de fundașul stânga Marko Momcilovic. Sârbul în vârstă de 32 de ani nu a mai jucat de mai bine de un an de zile, el accidentându-se la spate în partida cu Hajduk Split din 5 august 2018, din turul trei preliminar al Europa League.

FCSB se desparte de Marko Momcilovic: ”Avem cel mai bun fundaș stânga din istoria fotbalului românesc”

”Lui Momcilovic îi expiră contractul în vară, ne strângem mâna. Nu te joci cu sănătatea băiatului. Asta e situația, nu e problema noastră acum Momcilovic. Avem cel mai bun fundaș stânga din istoria fotbalului românesc, este vorba de Panțîru. Asta este calitatea mea să văd înaintea altora calitatea jucătorilor. De-aia l-am luat pe Panțîru. Echipa națională are nevoie de Panțîru că nu are fundaș stânga. Dar poate nu se pricepe Becali, cine știe”, a declarat Gigi Becali la Pro X despre despărțirea clubului FCSB de Marko Momcilovic.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii septembrie, Marko Momcilovic a revenit la antrenamente și a început să participe alături de echipă la ședințele de pregătire susținute de Bogdan Argeș Vintilă. Până în momentul accidentării, sârbul era unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul FCSB-ului. Apreciat atât de antrenori, cât și de patron, el a evoluat în 95 de meciuri în tricoul roș-albastru, reușind și 9 goluri și 9 pase decisive.

Marko Momcilovic în timpul unui antrenament al echipei FCSB

Vintilă tocmai îl lăudase pe Momcilovic

Anunțul făcut de Gigi Becali vine la scurt timp după ce antrenorul Bogdan Argeș Vintilă l-a lăudat într-o conferință de presă pe fundașul stânga al FCSB-ului. Momcilovic a făcut 100% cot la cot cu echipa ultimele două antrenamente. Pictează pe teren, dacă l-aţi vedea…”, a fost declarați tehnicianului ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat informația oferită de FANATIK și a anunțat transferul lui Boubcar Fofana, mijlocașul defensiv de la Gaz Metan Mediaș, dar și faptul că jucătorii de peste 25 de ani care vor fi aduși la FCSB nu vor mai primi contracte pe mai mult de un sezon.