Fotbal intern

Gigi a început curăţenia de iarnă. “Voi rezilia contractul”

Dan Popescu, fundaşul stânga al roş-albaştrilor, a decis în cele din urmă să accepte rezilierea contractului cu Steaua după ce nu a jucat la prima echipă nici un meci de mai bine de 10 luni.
Autor: Daniel Vlad | 18.12.2017 | 13:01
Gigi a început curăţenia de iarnă.

Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Nicolae Dică vor încerca în următoarele zile să se despartă de la FCSB de jucătorii care nu au fost şi nici nu vor mai fi în vederile antrenorului principal al vicecampionilor. Printre aceştia se numără Rareş Enceanu, Alexandru Aldea şi Dan Popescu. Dar patronul roş-albaştrilor va dori să scape şi de contractele lui Golofca şi De Amorim. “Normal că sunt jucători care nu vor mai intra în vederile mele, dar nu îi putem da afară cu forţa de la Steaua. Ei au contracte , iar conducerea o să discute cu ei”, a comentat Dică posibilitatea despărţirii de unii jucători.

Dar FANATIK.RO a aflat că primul fotbalist care va părăsi FCSB în această iarnă este Dan Popescu. Fundaşul stânga al roş-albaştrilor a ales în cele din urmă să accepte rezilierea contractului cu formaţia lui Gigi Becali după ce nu a mai jucat la prima echipă de mai bine de 10 luni. Fotbalistul de 29 de ani a semnat cu gruparea lui Gigi Becali în vara anului 2016 şi nu a reuşit să se impună sub comanda lui Dică nici după ce a revenit de la Concordia acolo unde fuse împrumutat.

Nu a vrut să joace pentru FCSB 2!

Jucătorul celor de la FCSB, după ce a fost anunţat de Nicolae Dică că nu intră în planurile sale pentru acest campionat nu a dorit să joace nici pentru FCSB 2 în Liga 3 pentru a nu risca vreo accidentare. Contactat de către FANATIK,RO, Dan Popescu, fotbalistul care a fost transferat de Gigi Becali de la Poli Timişoara ne-a vorbit despre situaţia sa.

Am discutat cu cei din conducere şi o să merg să reziliez contractul cu preşedintele clubului, Valeriu Argăseală. Nu am mai jucat nici la echipa a doua pentru că nu am mai dorit”, a declarat Popescu. Fundaşul sânga al roş-albaştrilor a jucat în toate competiţiile pentru gruparea vicecampionilor de când s-a transferat e la Timişoara doar şase partide.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!