Fotbal intern

FCSB se implică în lupta împotriva coronavirusului. Tricoul lui Florinel Coman, scos la licitație

03.05.2020 | 10:05
FCSB se implica in lupta impotriva coronavirusului Tricoul lui Florinel Coman scos la licitatie
ADVERTISEMENT

În această perioadă extrem de dificilă, cauzată de pandemia de coronavirus, cluburile de fotbal din România nu stau cu mâinile în sân și se implică pentru a preveni răspândirea temutului virus. Printre acestea se află și FCSB, care se va alătura campaniei umanitare inițiate de LPF de ajutorare a Crucii Roșii din România în lupta împotriva COVID-19.

FCSB scoate la licitație tricoul lui Florinel Coman. Banii vor fi donații Crucii Roșii din România

Chiar dacă este unul dintre cluburile care au apelat la tăieri de salarii pe perioada de criză, FCSB se implică activ în lupta contra răspândirii coronavirusului. Astfel, echipa patronată de Gigi Becali va scoate la licitație tricoul lui Florinel Coman, unul dintre cei mai iubiți și apreciați jucători din lot, banii obținuți în urma acestei acțiuni urmând a fi donați Crucii Roșii din România.

ADVERTISEMENT

Licitația va avea loc pe contul de Facebook al clubului, iar cei care doresc să participe trebuie să lase până pe 4 mai la ora 21:00 un comentariu la postare cu suma pe care o oferă. Câștigătorul va fi aflat chiar în seara zilei de 4 mai, după terminarea licitației. El va vira banii direct în contul Crucii Roșii din România, clubul urmând apoi a face demersurile necesare pentru a-i înmâna tricoul de joc al lui Florinel Coman, cu semnătura fotbalistului pe el.

„FCSB sprijină campania umanitară demarată de Liga Profesionista de Fotbal LPF pentru a sprijini Crucea Roșie Română în lupta împotriva răspândirii COVID-19.

ADVERTISEMENT

În acest sens, am decis să organizăm o licitație pentru tricoul de joc al lui Florinel Coman, cu semnătura fotbalistului.

Puteți licita pentru tricou prin intermediul unui comentariu la această postare până luni, 4 mai 2020, ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul licitației va fi anunțat în aceeași seară, urmând să fie contactat pentru a afla restul detaliilor cu privire la plata ce va fi efectuată în contul Crucii Roșii Române. Clubul nostru se va ocupa de livrarea tricoului pentru câștigătorul licitației” se arată în comunicatul postat pe contul de Facebook al FCSB.

FCSB scoate la licitație tricoul lui Florinel Coman, banii obținuți urmând a fi donați Crucii Roșii din România pentru lupta împotriva răspândirii coronavirusului

Florinel Coman a fost aproape de un transfer în MLS

Florinel Coman este unul dintre cei mai buni jucători din lotul FCSB-ului, iar patronul Gigi Becali spera să obținută o sumă de peste zece milioane de euro din transferul acestuia în străinătate. Planurile i-au fost zădărnicite deocamdată de întrerureperea competițiilor sportive din cauza coronavirusului, dar și de criza financiară care se va abate asupra grupărilor fotbalistice din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Impresarul Ioan Becali a dezvăluit că, înainte de izbucnirea pandemiei, pe adresa clubului a sosit o ofertă clară de transfer la un club din MLS, însă aceasta a fost refuzată. „9 milioane de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta pentru Florinel Coman scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Noi am primit-o. După care, jucătorul avea 750.000 de dolari pe an, contract pe 3 ani de zile. Nu era o problemă cu jucătorul. El are 22 de ani, semna pe 3 ani, dacă ești bun, pleci liber de acolo. Americanii își fac treaba, fac show, au cheltuit banul, la revedere.

Nu s-au împotmolit negocierile. Pur și simplu, FCSB nu a acceptat oferta. FCSB a vorbit în SUA prin Liță Dumitru, cu cineva pe care-l cunoaște el, dar eu îl știu pe șeful scouterilor de acolo, a venit la București, la mine, la Cluj, la birou.

A stat Coman cu el, au vorbit, i-au zis că-l urmăresc de un an, au văzut că e brazilian de-al lor. Și ăia au zis da, să ne facă FCSB ofertă. Gigi a făcut ofertă de 9 milioane de euro și 40% din vânzarea următoare și jucătorul în jur de 1 milion, ori de euro, ori de dolari” a spus Ioan Becali într-o emisiune la Digisport.

  • 22 de ani are Florinel Coman, pe care i-a împlinit pe 10 aprilie
  • 5.400.000 de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul transfermarkt.com
ADVERTISEMENT