Fotbal intern

FCSB se războiește cu CFR Cluj pentru Omrani. “E extraordinar de grav!”

23.05.2018 | 07:46
FCSB se razboieste cu CFR Cluj pentru Omrani E extraordinar de grav

FCSB se războieşte cu CFR Cluj pentru Omrani, după ce Gigi Becali a dezvăluit că există un document prin care se dovedeşte că semnătura francezului de pe contractul de prelungire a înţelegerii dintre el şi clujeni este falsificată. Astfel, patronul vicecampioanei României a anunţat că îl va lua pe Billel Omrani din postura de jucător liber de contract.

“Miercuri este termen în cazul lui Omrani. Cum poate Gigi Becali intra în posesia unui document care se judecă miercuri?”, a spus Bogdan Mara. Avocatul CFR-ului, Ioan Ivaşcu, a comentat şi el în legătură cu declaraţiile lui Becali. “E extraordinar de grav ca o parte care nu este parte în dosar să intre în posesia unor acte care se vor judeca. Şi noi am primit acest raport pe care l-a prezentat domnul Gigi Becali. Sunt două expertize care spun lucruri diferite. Nu contează cine le cere, sunt egale”.

FCSB se războieşte cu CFR Cluj pentru Omrani, iar Becali e implicat

Gigi Becali nu a rezistat şi le-a răspuns oficialilor de la CFR Cluj. “Impresarul lui Omrani a venit la mine la palat înaintea meciului CFR-ului cu Astra şi mi-a zis că mi-l aduce la Steaua. Impresarul din Franţa a dat aceste acte presei, ca să terminăm cu aceste prostii. Documentele sunt comunicate la părţi oricum. Nu e nimic secret. Au fost 3 analize, una din Franţa, făcută de un experit francez, a făcut CFR una şi Comisia a făcut şi ea. Sunt două care spun că nu este semnătura lui Omrani. Comisia a decis să mai facă o expertiză, e una judiciară. Eu sunt convins că nu e semnătura lui. Toată ziua îmi dă mesaje pe Whatsapp, e clar că el vrea să plece. Mă disperă cu telefoanele de 6 luni. Eu le-am cerut să-mi demonstreze dacă sunt false sau nu. Nu-mi trebuie să mă cert cu nimeni pentru Omrani. Dacă oamenii mi le trimit, ce să fac? Să le şterg? Le dau să ştie toată lumea.” 

Becali, scandal cu Bogdan Mara. “Să mergem până la capăt!”

Mai mult, Gigi Becali a avut un dialog cu Bogdan Mara, cel care a dezvăluit că CFR Cluj ar fi vrut să se împace cu FCSB. “O voi spune acum, noi miercuri am fi vrut să cerem împăcare, dar după ce azi…” Patronul vicecampioanei l-a oprit şi a adăugat: “Săptămâna trecută noi am vrut, dar aţi refuzat. Acum v-aţi văzut campioni şi căutaţi împăcare. Nu, tată! Să mergem până la capăt atunci…”

“FCSB caută jucători aflaţi sub contract!”

“Mergem, ce să facem? Dacă FCSB caută jucători aflaţi sub contract”, a adăugat Bogdan Mara, moment în care Gigi Becali a răbufnit. “Băi băiatule, jucătorul ne-a contactat pe noi. Fotbalistul voia să vină la mine la palat, nu am vrut eu, nu l-am primit. Îmi dă mesaje, vrea să intrăm în videoconferinţă. Voia să vină după meciul cu Astra de la Giurgiu la mine la palat”.