Stiri sportive

FCSB se reunește pe data de 7 august! Gata vacanța pentru câștigatoarea Cupei României. Când încep jocurile oficiale. Exclusiv

06.08.2020 | 17:24
FCSB se reuneste pe data de 7 august Gata vacanta pentru castigatoarea Cupei Romaniei Cand incep jocurile oficiale Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sezonul din Casa Pariurilor Liga 1 s-a încheiat pe data de 5 august, iar două zile mai târziu, FCSB se reunește sub comanda lui Toni Petrea și Thomas Neubert. Roș-albaștrii au avut ceva mai multă vacanță decât celelalte echipe, în condițiile în care meciul cu Astra nu s-a mai disputat din cauza cazurilor COVID-19. 

Astfel, roș-albaștrii se întorc la treabă, la doar 8 zile de la ultimul meci disputat: cel cu CFR Cluj, pierdut de FCSB cu 0-2. Patronul Gigi Becali a anunțat deja că vrea o disciplină de fier și o pregătire fizică a jucătorilor comparabilă cu cea din primul mandat al lui Reghe.

ADVERTISEMENT

FCSB va avea la dispoziție fix două săptămâni de pregătire înainte de debutul noului sezon în care vor să șteargă impresia modestă pe care au lăsat-o în acest campionat. Totuși, roș-albaștrii au câștigat Cupa României și au mai îndulcit “amarul” îndurat de fani în campionat.

FCSB se reunește pe data de 7 august! Gata vacanța pentru câștigatoarea Cupei României

Noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1 va începe pe data de 22 august, după cum a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu, după ședința Comitetului Executiv în care s-a aprobat creșterea numărului de echipe de la 14 la 16.

ADVERTISEMENT

FCSB este calificată și în Europa League, acolo unde va juca din primul tur preliminar. Date fiind circumstanțele excepționale din această perioadă, preliminariile din cupele europene se vor desfășura într-o singură manșă, echipa gazdă fiind aleasă prin tragere la sorți.

Vedetele FCSB-ului au fost privilegiate. Imediat după finala Cupei României din 22 iulie, câștigată de roș-albaștrii cu 1-0, Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase au fost lăsați în vacanță câteva zile, așa cum FANATIK a anunțat la vremea respectivă. Ei au fost chemați pentru meciul cu CFR Cluj, dar nu au intrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali instaurează un regim dictatorial la FCSB: “Antrenamente cum vedeam pe vremuri, până se vomită!”

Patronul Gigi Becali vrea să instaureze un regim dictatorial la FCSB și l-a schimbat pe Bogdan Argeș Vintilă tocmai pentru că nu a reușit să țină vestiarul și să instaureze disciplina în lot, lucru văzut și în rezultatele echipei:

„O să le spun niște lucruri care nu se vor mai întâmpla de acum înainte, în ceea ce privește comportamentul. Asta e misiunea lui MM, Pintiili, Petrea și Neubert. Se implementează un regim dictatorial. Nu mai ai voie nici să zâmbești, nici să râzi la antrenament.

ADVERTISEMENT

Te antrenezi, ăsta e contractul tău. După ce ieși pe poarta asta de la bază, poți face ce vrei tu. Dar când ai intrat, la revedere cu glumele. Cine nu face așa, afară de la antrenamente,. Maximă disciplină, asta e pe primul plan.

Apoi, antrenamente cum vedeam pe vremuri, până se vomită. Când ajungi acasă nu-ți mai arde nici de mâncat. Te bagi în pat și gata. De aia suntem noi praf, spunea și Răzvan Lucescu. La noi se fac antrenamentele la mișto. Vrei să iei milioane de euro?

Le iei, dar cu sacrificii. Nu te plimbi pe teren, ai talent, dar trebuie să faci și faza defensivă. După aia nu te mai ia nici Mirel Rădoi la echipa națională. Azi implementez disciplină de fier și muncă, muncă”, a spus patronul FCSB.

 

ADVERTISEMENT