Sport

FCSB, ședință cu Latovlevici și Chipciu înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Foto

Iasmin Latovlevici și Alex Chipciu, ambii jucători ai CFR-ului, au avut o ședință cu mai mulți oameni din staff-ul FCSB-ului, înaintea marelui derby din Gruia.
29.08.2021 | 20:56
FCSB sedinta cu Latovlevici si Chipciu inaintea derbyului cu CFR Cluj Foto
ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FCSB va avea loc astăzi, 29 august, de la ora 21:00.

FCSB, ședință cu Latovlevici și Chipciu înaintea derby-ului cu CFR Cluj

FANATIK i-a surprins pe Iasmin Latovlevici și Alex Chipciu în timpul unei discuții cu Mihai Stoica și mai mulți oameni din staff-ul FCSB-ului, cu puțin timp înaintea meciului din Gruia.

Latovlevici și Chipciu sunt doi foști jucători importanți ai FCSB-ului, care, în prezent, evoluează pentru CFR Cluj. Însă, la meciul din această seară, niciunul nu se află în lotul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj războinic, pentru fanii FCSB-ului, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a avut un discurs războinic prin care a evidențiat importanța pe care suporterii FCSB-ului o au pentru echipa roș-albastră.

Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit.

ADVERTISEMENT

Acest final fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri.

Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune.

E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună.

Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru.

ADVERTISEMENT

Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT