Fotbal intern

Video. Ambulanţele au intrat de două ori pe teren! Emoţii cu Benzar

Petrovikj şi Kuku s-au ciocnit în minutul 16 al partidei FCSB - Sepsi, iar cel de-al doilea a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambulanţele au venit greu.
25.02.2018 | 21:32
Video. Ambulanţele au intrat de două ori pe teren! Emoţii cu Benzar
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:08. Romario Benzar s-a ciocnit de un adversar şi a suferit o lovitură în pomete. Ambulanţa a intrat pe teren după lovitura încasată de Benzar. Nicolae Dică a făcut toate cele 3 schimbări până în minutul 59 şi FCSB a riscat să joace cu om în minus, dar fundaşul şi-a revenit.


La o fază care nu anunţa vreun pericol pentru poarta celor de la Sepsi, Petrovikj şi Kuku au sărit amândoi pentru a respinge un balon pe care îl urmărea şi Florinel Coman, dar s-au ciocnit violent. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Problema a fost că şoferul nu era la ambulanţă şi au trecut câteva minute până când o maşină a plecat spre incidentul petrecut aproape de mijlocul terenului. Imediat, a doua a pornit în aceeaşi direcţie.

Situaţia lui Kuku părea destul de gravă, în timp ce Petrovikj s-a ridicat repede şi a fost bandajat. După câteva minute în care a primit primul ajutor, Kuku şi-a revenit şi în cele din urmă a ieşit de pe teren pe picioarele sale.

ADVERTISEMENT

Ba chiar mai mult, atacantul celor de la Sepsi a vrut chiar să revină pe gazon, dar medicii de pe ambulanţă au recomandat ca acesta să nu mai fie lăsat să intre pe teren.

Eugen Neagoe le-a ascultat sfatul şi l-a introdus pe Hamed în locul lui Kuku, în ciuda nemulţumirii celui din urmă. Kuku a revenit la ambulanţă şi a fost transportat la spital.

Vezi aici video cu accidentarea

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri