Fotbal intern

FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2. Șansă ratată de lider! Etapă perfectă pentru olteni. Urmează meciul de care pe care: U Craiova – FCSB

25.04.2021 | 23:30
FCSB  Sepsi Sf Gheorghe 12 Sansa ratata de lider Etapa perfecta pentru olteni Urmeaza meciul de care pe care U Craiova  FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat șansa de a se distanța la 4 puncte în fruntea clasamentului față de CFR Cluj, pierzând pe teren propriu în fața lui Sepsi cu scorul 1-2. Gazdele au avut o prestație modestă în acest meci, în afara celor două goluri oaspeții ratând alte câteva mari ocazii de gol.

FCSB ar fi putut trece în avantaj în minutul 75, când arbitrul Sebastian Colțescu a dictat inițial penalty la o cădere în careu a lui Florin Tănase, însă s-a răzgândit apoi și i-a acordat cartonaș galben căpitanului „roș-albaștrilor” pentru simulare.

ADVERTISEMENT

A fost o etapă perfectă pentru Universitatea Craiova, care a reintrat puternic în lupta la titlu, iar meciul de joi din Bănie contra liderului FCSB ar putea complica și mai mult apele în vârful clasamentului.

FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2 (Oct. Popescu 68 / Petrila 27, Mitrea 81) – VEZI VIDEO

  • FCSB: Vlad – Crețu, Haruț (46 I. Cristea), Miron, Panțîru (32 Radunovic) – Ov. Popescu (70 Perianu), Șut, Oaidă (46 Vînă) – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Simion, Vukusic, I. Cristea, Vînă, Perianu, Musi, Istrate, Radunovic. Antrenor: Toni Petrea
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ștefan – Petrila (70 Nouvier), I. Păun, Vașvari (88 L. Kovacs), Ninaj (70 Eder Gonzalez) – Safranko, Golofca (82 Aganovic). Rezerve: J.  Fernandes, Nouvier, Eder Gonzalez, Tincu, Purece, Ștefănescu, L. Kovacs, Achahbar, Aganovic. Antrenor: Leo Grozavu
ADVERTISEMENT

Min. 10: Centrarea lui Golofca ajunge în brațele lui Vlad.

Min. 16: Șutul lui Ovidiu Popescu trece pe lângă poartă.

Min. 27: GOOOL SEPSI! Petrila deschide scorul cu o lovitură de cap din 6 metri. FCSB – Sepsi 0-1.

Min. 32: Panțîru s-a accidentat la un contact involuntar cu Șut și a fost înlocuit cu Radunovic.

Min. 42: Safranko are o ocazie mare de a majora diferența, dar șutul său din careu este deviat de un fundaș al gazdelor și trece foarte puțin pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 53: Ocazie imensă ratată de Sepsi. Bouhenna reia cu capul din 6 metri, dar Andrei Vlad respinge miraculos în ultimă instanță.

Min. 68: GOOOL FCSB! Octavian Popescu restabilește egalitatea cu un șut superb, din interiorul careului. FCSB – Sepsi 1-1.

ADVERTISEMENT

Min. 81: GOOOL SEPSI! Nouvier centrează în careu, Bouhenna retrimite pe 6 metri, de unde Mitrea împinge balonul în plasă. FCSB – Sepsi 1-2.

FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă duminică, 25 aprilie, de la ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, noua casă pentru partidele interne ale bucureştenilor, după ce s-a interzis accesul pe Arena Naţională, protejată pentru EURO 2020. Vremea se anunţă excelentă, temperatură 14-15 grade, meciul a fost încredinţat arbitrului Sebastian Colţescu.

Jocul FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe se dispută duminică, 25 aprilie, de la ora 21:30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 şi va fi televizat în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Este o mare oportunitate pentru echipa pregătită de Toni Petrea de a se desprinde de marele rival din Cluj, după ce CFR a comis-o pentru al doilea an consecutiv acasă, în play-off, în faţa Craiovei, cedând cu 2-1, cu un gol încasat în ultimele minute ale jocului.

Însă Sepsi Sfântu Gheorghe nu este nici pe departe genul de adversar facil pentru FCSB, care a remizat de două ori în sezonul regulat. Oaspeţii au 16 egaluri în panoplie şi sunt o echipă foarte greu de depăşit. Apărarea este de departe punctul forte al celor de la Sepsi.

Reveniri importante la FCSB

Antrenorul Toni Petrea nu s-a arătat foarte entuziasmat după pasul fals făcut de marele rival acasă şi avertizat că jucătorii săi trebuie să fie extrem de concentraţi pentru meciul cu Sepsi, pentru că vor avea în faţă una dintre cele mai bine organizate echipe din campionatul nostru, foarte solidă defensiv şi extrem de periculoasă pe contraatac.

Din fericire pentru tehnicianul FCSB, acesta are motive să fie ceva mai liniştit după ce a mai rămas la infirmierie doar cu Lucian Filip, Darius Olaru şi Florinel Coman. Asta înseamnă că se se reface cuplul de fundaşi centrali Iulian Cristea – George Miron şi că fantezistul Olimpiu Moruţan va putea întregi trioul ofensiv alături de Florin Tănase şi puştiul Octavian Popescu.

Sepsi Sfântu Gheorghe promite să nu stea pe trei linii în apărare

Nici Sepsi nu are absenţe grele în efectiv, antrenorul Leo Grozavu declarând că echipa sa nu va veni la Giurgiu pentru a se apăra pe trei linii ci va căuta să facă un pressing care să incomododeze mult construcţia adversarului şi să iasă la atac ori de câte ori va avea prilejul.

De altfel şi casele de pariuri vin cu o cotă destul de ridicată la victorie pentru lider, 1,75, în timp ce covăsnenii au primit 4,40. Nu credem însă că va fi un meci în care vom putea vedea multe goluri, de aceea va fi extrem de important cine va reuşi primul să dea lovitura, acela având mari şanse să îşi apropie victoria.

ADVERTISEMENT