Fotbal intern

FCSB – Shanghai Shenhua, 2-2. Elevii lui Teja pierd victoria după trei minute de coșmar. Video

20.01.2019 | 19:04
FCSB  Shanghai Shenhua 22 Elevii lui Teja pierd victoria dupa trei minute de cosmar Video

FCSB a terminat 2-2 partida disputată în cantonamentul din Marbella, Spania, în compania chinezilor de la Shanghai Shenhua. Roș-albaștrii au avut și un avantaj de două goluri, dar au căzut pe final iar formația chineză a egalat cu două goluri în trei minute. Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a fost prezent la meciul disputat de FCSB în compania trupei antrenate de Quique Sanchez Flores.

VEZI LIVE VIDEO MECIUL FCSB – SHANGHAI SHENHUA:



UPDATE, min 75: FCSB-Shanghai 2-2 (VEZI GOLUL) Trei minute de coșmar pentru FCSB. Shanghai Shenhua a egalat, după un corner. Zhang Lu, autorul autogolului, și-a răscumpărat greșeala, cu o lovitură puternică de cap.

UPDATE, min 73: FCSB-Shanghai 2-1 (VEZI GOLUL) Chinezii au redus din diferență, după ce au surprins FCSB pe contraatac. Oscar Romero a înscris un gol superb.

UPDATE, min 64: Intră Mihai Roman, Jakolis și Moruțan în locul lui Romario Benzar, Florin Tănase și Dennis Man.

UPDATE, min 55 Iese Dragoș Nedelcu, intră Filipe Teixeira!

UPDATE, min 52Penalty ratat pentru FCSB! (VEZI RATAREA) Florin Tănase a obținut un penalty, după un fault al portarului. Tot el l-a ratat, iar pe recuperare Dennis Man a trimis mingea pe lângă, din doi metri, față în față cu portarul.

UPDATE, min 49: FCSB-Shanghai 2-0 (VEZI GOLUL): Autogol al celor de la Shanghai Shenhua, după un contraatac fulger al FCSB-ului. Zhang Lu a fost autorul gafei care a dublat avantajul trupei lui Teja.

UPDATE : Florinel Coman a intrat la pauză, în locul lui Florentin Matei. De asemenea, Mihai Bălașa a intrat în locul lui Lucian Filip.

UPDATE, min 37: Alexandru Stan a intrat în locul lui Junior Morais.

UPDATE, min 8: FCSB-Shanghai 1-0 (VEZI GOLUL)Florin Tănase a deschis scorul după o minge recuperată repede la mijlocul terenului. Raul Rusescu a pasat excelent în fața porții, de unde mingea a fost băgată în ațe de Florin Tănase.

UPDATE: Primul 11 al FCSB în duelul cu Shanghai Shenhua: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Nedelcu, Stoian – Man, Matei, Tănase – Rusescu


Oficialii FCSB au ales ca echipa să se pregătească în această pauză competițională în Spania și nu în Antalya așa cum au făcut celelalte formații din Liga 1 Betano. Elevii lui Mihai Teja au ajuns în 10 ianuarie la Marbella și vor rămâne cantonați acolo până la 24 ianuarie. În toată această perioadă, vicecampioana României și-a stabilit și trei meciuri amicale.

FCSB – Shanghai Shenhua Live Stream Online pe canalul de Youtube FCSB TV

Meciul FCSB – Shanghai Shenhua se va disputa duminică, 20 ianuarie, de la ora 17:00, în cantonamentul pe care ”roș-albaștrii” îl desfășoară în Spania, la Marbella. Jocul nu este transmis de niciun post de televiziune în România, dar se va putea vedea pe canalul de Youtoube FCSB TV. Informații despre acest meci puteți vedea accesând site-ul FANATIK, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Adrian Stoian și Mihai Teja stau de vorbă în timpul unui antrenament al FCSB-ului în Spania
Adrian Stoian și Mihai Teja stau de vorbă în timpul unui antrenament al FCSB-ului în Spania

În prima partidă amicală din stagiu de pregătire din Spania, FCSB a remizat cu FC Lucerna, scor 0-0. Elevii lui Mihai Teja nu și-au creat mari ocazii de gol, văzându-se clar că se află la primul joc din 2019. Portarii Cristian Bălgrădean în prima repriză și Andrei Vlad în partea a doua au salvat vicecampioana Ligii 1 Betano de la înfrângere.

FCSB – Shanghai Shenhua LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Adversarul roș-albaștrilor este echipa Shanghai Shenhua, care a încheiat sezonul pe locul șapte în campionatul din China. Asiaticii sunt pregătiți din această iarnă de tehnicianul spaniol Quique Sanchez Flores, care l-a înlocuit pe Wu Jingui, iar în lot au nume importante ale fotbalului mondial, precum columbienii Freddy Guarin și Giovanni Moreno, paraguayanul Oscar Romero și senegalezul Demba Ba. În primul meci amical din Spania, Shanghai Shenhua a fost învinsă de FC Kaiserslautern cu scorul de 1-0.

Întâlnirea FCSB – Shanghai Shenhua este a doua pe care elevii lui Mihai Teja o vor disputa în cantonamentul din Spania. ”Roș-albaștrii” își vor încheia stagiul de pregătire cu un meci amical de lux împotriva vicecampioanei Ucrainei, Dinaamo Kiev, miercuri, 23 ianuarie.

Tags: