Fotbal international

FCSB, victorie clară cu Shirak în turul I preliminar din Europa League! “Roș-albaștrii” au făcut instrucție cu armenii. Video

27.08.2020 | 23:09
FCSB victorie clara cu Shirak in turul I preliminar din Europa League Rosalbastrii au facut instructie cu armenii Video
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 3-0 duelul cu Shirak din primul tur preliminar din Europa League. Pentru elevii lui Toni Petrea au înscris Olaru, Tănase și Buziuc. Formația “roș-albastră” este cap de serie în turul doi preliminar și speră să prindă o echipă accesibilă.


FCSB – Shirak 3-0 (Olaru 34, Tănase 65 pen., Buziuc 83) VEZI VIDEO

FINAL de meci! FCSB se califică în turul II preliminar din Europa League după o victorie convingătoare, 3-0 cu Shirak

ADVERTISEMENT

Min. 83. GOOOOOOOOOL FCSB! Buziuc înscrie golul trei după o fază superbă construită de elevii lui Petrea

Min. 73. Dennis Man ratează o șansă bună de a face 3-0. Atacantul trimite peste poartă

Min. 65: GOOOOOOL FCSB! Tănase transformă penalty-ul

Min. 63. Florinel Coman scoate o lovitură de la 11 metri

Min. 57. Gafe în lanț în defensiva roș-albaștrilor. Armenii nu au reușit să profite

Min. 47. Ocazie mare pentru Shirak. Nenadovic trage ca din tun, dar Vlad scoate foarte bine

PAUZĂ! După primele 45 de minute, FCSB conduce cu 1-0 pe Shirak

Min. 34: GOOOOOOOOOOL FCSB! Darius Olaru deschide scorul din pasa lui Dennis Man

Min. 14: Armenii răsund cu o șansă mare. Șutul lui Kone este scos din fața porții de Miron

Min. 11: Darius Olaru ratează o ocazie uriașă. Trage pe lângă din postură de jucător singur cu portarul

ADVERTISEMENT

Min. 7. Florin Tănase cade în careu și cere penalty, dar arbitrul bosniac nici nu s-a gândit să dea ceva.

Start de meci pe Arena Națională!

UPDATE / S-au anunțat echipele de start:

FCSB: Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Panţîru – Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Man, Sg. Buş, Fl. Coman. Rezerve: Ducan, Moruţan, Ad. Petre, Vînă, Buziuc, R. Ion, Horşia. Antrenor: Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Shirak: Ermakov – Margaryan, Mkoyan, Prljevic, Davoyan – Aslanyan, Manoyan, Muradyan, Malakyan – Nenadovic – Kone. Rezerve: Karsparov, Mikaelyan, Muradyan, Udo, Gevorkian, Arzoyan, Avo. Antrenor: Vardan Bichakhchyan.


UPDATE, 27 august, ora 21:06 / FC Shirak va avea o mică galerie la meciul cu FCSB, compusă din oficiali și autorități. La meciul de pe Arena Națională a venit și Ambasadorul Armeniei la București, Sergey Minasyan.

ADVERTISEMENT

Մենք մարզադաշտում ենք??????Հարգարժան դեսպան պ-րն. Սերգեյ Մինասյանը ևս մեր կողքին է ??

Posted by SC Shirak on Thursday, August 27, 2020


UPDATE, 27 august, ora 21:03 / FCSB a anunțat echipa de start la meciul cu Shirak pe rețelele de socializare, dar nu a pus în formula de start decât zece jucători uitând să-l treacă pe Florinel Coman.

fcsb


Ca în fiecare sezon obiectivul echipei este calificarea în grupele Europa League, însă au trecut ceva ani de când bucureştenii s-au împiedicat în play-off, eliminaţi fie de Rapid Viena, fie de Vitoria Guimaraes.

Fiind vorba de turul 1 preliminar este clar că addversarul este unul mai facil şi FCSB porneşte mare favorită, mai ales că joacă partida la Bucureşti. Adversară îi este echipa armeană Shirak Gyumri.

FCSB – Shirak Gyumri Live Stream Look Plus şi Prima TV

Partida FCSB – Shirak Gyumri se joacă joi, 27 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională şi va fi condusă de arbitrul bosniac Admir Sehovic.  Întâlnirea va fi televizată de posturile Look Plus şi Prima TV. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

FCSB a pornit perfect în noul sezon din Liga 1, cu o victorie convingătoare la Giurgiu, dar Astra e un mort viu la această oră, cu imense probleme interne. Totuşi, succes este important pentru moralul tinerilor jucători ai lui Toni Petrea. Acesta însă l-a avertizat pe patronul Gigi Becali că mai este nevoie serios de întăriri ale lotului.

Transferuri low coast la FCSB

În această vară FCSB a făcut numai transferuri low coast, aducându-i pe Sergiu Buş de la Mediaş, pe Buziuc de la Clinceni, pe Briceag de la Craiova şi au revenit Horşia de la Iaşi, Şut şi Robert Ion de la Clinceni. Achiziţii modeste, deocamdată baza fiind tridentul Man-Tănase-Coman.

Jucătorii lui FCSB trebuie totuşi să fie atenţi pentru faptul că au o experienţă neplăcută din sezonul precedent cu echipele din Armenia. Au câştigat cu 3-0 în deplasare la Alashkert Martuni şi returul a fost început cu mulţi jucători de rezervă. FCSB a fost la un pas de ruşinea istorică, oaspeţii câştigând cu 3-2, după ce la 3-1 au ratat câteva imense ocazii.

Cotă aproape inexistentă pentru succesul bucureştenilor

Shirak Gyumri este un club care are în palmares inclusiv titlul în Armenia, dar de câţiva ani nu a mai reuşit să conteze în lupta pentru primul loc. Este obişnuită şi cu cupele europene, fără a fi reuşit vreodată calificări de senzaţie în faţa unor echipe importante.

Toate aceste elemente au făcut ca bookmakerii să nu aibă nici cea mai mică îndoială nu doar asupra calificării, dar şi a victoriei FCSB în cele 90 de minute. Cota acordată e aproape inexistentă, 1,07, în timp ce o lovitură reuşită de armeni are cote astronomice, 27,00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Shirak: 5,05 este cota pentru “total goluri: 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT