Fotbal international

FCSB şi-a aflat adversara din turul doi preliminar al Europa League

12.07.2018 | 20:33
FCSB sia aflat adversara din turul doi preliminar al Europa League

FCSB şi-a aflat adversara din turul doi preliminar al Europa League! Rudar Velenje, formaţie care evoluează în Slovenia, s-a impus în manşa tur a dublei cu Tre Fiori (San Marino) cu scorul de 7-0, iar manşa retur este doar o formalitate pentru viitoarea adversară a echipei lui Nicolae Dică.

Rudar Velenje s-a impus în meciul tur cu Tre Fiori după golurile înscrise de Tucic (min. 33 şi 59), Radic (min. 48 şi 78), Parfitt (min. 49), Solomun (min. 84) şi autogolul lui Della Valle N din minutul 75.  Rudar revine în Europa după 4 ani, după ce în 2014 va părăsi competiţia încă din primul tur, fiind eliminată în urma loviturilor de la 11 metri de Laci.

Totul despre Rudar Velenje, viitoarea adversară din turul doi preliminar al Europa League

Finalul meciului Rudar - Tre Fiori
Imagine de la finalul meciului Rudar – Tre Fiori

Viitoarea adversară a FCSB-ului din turul doi preliminar al Europa League, Rudar Velenje, este la a şasea prezenţă în Europa, două dintre ele fiind în fosta Cupă Intertoto. Mai mult, echipa din Slovenia a participat şi în ediţia 1998-1999 a Cupei Cupelor, ultima din istoria competiţiei.

Clubul a fost înfiinţat în 1948 şi îşi dispută meciurile pe stadionul Ob Jezeru, o arenă de nici 2.500 de locuri. În prezent, echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Slovenia este antrenată de Marijan Pusnik (57 de ani).

Pe 2 august va avea loc meciul retur

FCSB va juca primul meci din turul doi preliminar al Europa League pe terenul celro de la Rudar Velenje, pe 26 iulie, iar manşa retur va avea loc joi, 2 august, pe “Arena Naţională”.