FCSB şi-a găsit atacant! “Îl cunosc bine pe Luka Zahovic! Îmi place!”

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
11/07/2018, 21:25
FCSB şi-a găsit atacant! “Îl cunosc bine pe Luka Zahovic! Îmi place!” GALERIE FOTO
Luka Zahovic, atacantul de la Maribor pe care îl vrea FCSB

FCSB şi-a găsit atacant, după ce Denis Alibec a fost trecut pe lista plecărilor! Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a anunţat că Mihai Stoica, directorul sportiv al grupării “roş-albastre”, negociază pentru transferul unui atacant sloven, care va juca joi în Europa League.

“La ora asta avem numai jucători care pot intra în prima echipă oricând. Nu mai sunt jucători care să stea în tribună. Vrem să aducem doar jucători titulari. Acum o jumătate de oră am vorbit cu MM și deja negociază cu un atacant. Nu este din Liga 1. Este străin! Am încredere în MM pentru că nu face greșeala să aducă ceva care nu merită. Mâine va juca în Europa League. Pentru un fundaș central nu vorbim deocamdată. Nu suntem disperați. Este un atacant sloven, de la o echipă din Slovenia, a zis Gigi Becali la o emisiune de sport.

FCSB şi-a găsit atacant! Luka Zahovic vine de la Maribor

Patronul FCSB-ului nu a vrut să dea nume, dar gsp anunţă că este vorba despre Luka Zahovic, fotbalist care evoluează la Maribor. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost luat de Maribor de la Heerenveen la începutul anului 2017 şi este fiul lui Zlatko Zahovic, fostul internaţional sloven.  În sezonul 2017-2018, Luka Zahovic a înscris 18 goluri în cele 25 de meciuri, fiind golgheterul campionatului.

Ce zice Meme Stoica

“Nu negociez cu niciun club pentru că n-am dreptul s-o fac. I-am spus lui Gigi Becali doar că am vorbit cu Zvonko Milojkovic despre Luka Zahovic, că-l cunosc bine și-mi place și să-l vadă mâine în Europa League dacă vrea”, a scris Meme Stoica pe Facebook.

Luka Zahovic se bucură după un gol înscris pentru Maribor
Bucuria lui Luka Zahovic după un gol înscris pentru Maribor

…despre Rotariu: “Dacă îl luăm noi îl luăm ca vârf. E un jucător valoros. Îmi place mult de el. Dică va vedea unde o să-l bage. Să-l pună în valoare, chiar dacă nu știe să joace vârf”.

Închide ×