Sport

FCSB și-a încărcat moralul înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Ce-au făcut fotbaliștii lui Edi Iordănescu după antrenament. Video

Elevii lui Iordănescu le-au pregătit o surpriză micilor suporteri de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” din Oradea. S-au fotografiat alături de ei, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj.
27.08.2021 | 17:55
FCSB sia incarcat moralul inaintea derbyului cu CFR Cluj Ceau facut fotbalistii lui Edi Iordanescu dupa antrenament Video
ADVERTISEMENT

Cu Edi Iordănescu pe bancă, tehnician care i-a „suflat” titlul de campioană în stagiunea precedentă, FCSB vrea să profite de problemele rivalei CFR Cluj și să se întoarcă din Gruia cu toate cele trei puncte. Până atunci, însă, Tănase și compania nu doar că trag din greu la antrenamente, dar profită de orice ocazie pentru a-și face fericiți suporterii.

Așa s-a întâmplat și vineri după-amiază, chiar la finalul ședinței de pregătire, când au primit vizita micilor fotbaliști ai Grupei U15 din cadrul Liceului cu Program Sportiv “Bihorul” Oradea. O scurtă ședință foto care i-a încărcat cu energie pozitivă în perspectiva duelului programat duminică, 29 august, la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Moral ridicat pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR

Roș-albaștrii se pregătesc intens pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, cea mai importantă din etapa a șaptea a Ligii 1.

La finalul ședinței de pregătire de vineri, elevii lui Edward Iordănescu au participat la o mică ședință foto alături de copiii din Grupa U15 de la Liceul cu Program Sportiv “Bihorul” Oradea”, este mesajul care însoțește videoclipul publicat pe pagina oficială de Facebook a echipei.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj pentru suporteri. Ce promisiune le-a făcut

În altă ordine de idei, Edi Iordănescu a ținut să le mulțumească fanilor pentru prezența în tribunele Arenei Naționale la meciul încheiat cu o remiză, scor 1-1, în fața celor de la Sepsi OSK și să-i asigure că echipa sa va da totul pe teren ca la finalul sezonului să cucerească mult-așteptatul titlu de campioană.

Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună.

ADVERTISEMENT

Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri.

Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune. E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună.

Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru. Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a spus tehnicianul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,55 este cota pentru „Rezultat final 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT