Fotbal intern

FCSB și-a mai stabilit un amical în cantonamentul din Spania! Va întâlni o echipă de Europa League

04.01.2019 | 16:05
FCSB sia mai stabilit un amical in cantonamentul din Spania Va intalni o echipa de Europa League

Ocupanta locul secund în Liga 1 Betano, FCSB, și-a mai stabilit un meci amical în cantonamentul pe care îl vor efectua în această iarnă în Spania. ”Roș-albaștrii” vor da piept în stagiul de pregătire de la Costa del Sol cu formația elvețiană FC Lucerna, participantă în acest sezon în Europa League.

Informația a fost publicată de site-ul oficial al elevețienilor, care în acest sezon de Europa League au fost eliminați în turul trei preliminar de echipa elenă Olympiakos Pireu. După disputarea a 18 etape din campionatul Elveției, FC Lucerna ocupă locul cinci, cu 25 de puncte, la 24 de puncte în urma liderului Young Boys Berna.

Ionuț Panțîru și Olimpiu Moruțan în duel pentru balon în meciul Poli Iași - FCSB
Ionuț Panțîru și Olimpiu Moruțan în duel pentru balon în meciul Poli Iași – FCSB

FCSB și-a mai stabilit un amical în cantonamentul din Spania

Meciul amical dintre FCSB și FC Lucerna din cantonamentul din Spania se va disputa la 17 ianuarie, pe stadionul complexului La Calla Resort din Marbella. Elvețienii au anunțat că vor întâlni formația Steaua București și au prezentat-o cu vechea siglă folosită de clubul finanțat de Gigi Becali.

Tot în stagiul de pregătire de la Costa del Sol, FCSB va întâlni și formația Dinamo Kiev, vicecampioana Ucrainei. Partida amicală este programată în data de 23 de ianuarie, fiind astfel a doua în ordine cronologică pentru vicecampioana Ligii 1 Betano. Reunirea echipei FCSB va avea loc la 8 ianuarie, tot atunci fiind programată și vizita medicală. Două zile mai târziu, ”roș-albaștrii” vor pleca în cantonamentul din Spania, acolo unde vor rămâne până la 24 ianuarie.

Până atunci, FCSB încearcă să-și întărească lotul în vederea părții secunde a campionatului, iar finanțatorul Gigi Becali a anunțat transferul mijlocașului Florentin Matei. Fostul jucător al ”roș-albaștrilor” a revenit la vicecampioana Ligii 1 Betano din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de gruparea Al Ittihad Kalba din Arabia Saudită.