Fotbal intern

FCSB și-a prezentat noul echipament de deplasare. La ce meci va fi inaugurat

30.08.2020 | 13:32
FCSB sia prezentat noul echipament de deplasare La ce meci va fi inaugurat
Sursă foto: FCSB.
ADVERTISEMENT

FCSB și-a prezentat noul echipament pe care îl va utiliza la partidele din deplasare din actuala stagiune din Liga 1 și cupele europene.

Formația bucureșteană are un parteneriat tehnic cu Nike Football, care a venit cu tricouri și șorturi de deplasare speciale. Același sponsor tehnic îl mai au în Liga 1 echipele CFR Cluj și Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Culorile echipamentului sunt alb-strălucitor cu elemente albăstrii, „continuă povestea evoluției stelare care a reprezentat inspirația pentru crearea noilor echipamente în ultimii ani”, se arată în comunicatul FCSB-ului.

Noul echipament va fi inaugurat contra Viitorului

Gulerul tricourilor are o formă rotundă, iar tricourile și șorturile au benzi laterale cu o nuanță de albastru deschis. Portarii FCSB-ului vor avea și ei un echipament nou pentru meciurile din deplasare. Negru, verde și albastru sunt culorile disponibile.

ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei lui Gigi Becali vor purta pentru prima dată noul echipament în jocul contra Viitorului din seara aceasta. Partida va conta pentru runda cu numărul doi din Liga 1. Meciul va începe la ora 21:00 și se va juca pe ”Arena Națională”.

#FCSB #Nike #Kit #AwayLa fel ca în fiecare an, FCSB și partenerul tehnic Nike Football – prin Sport Time Trade -…

Posted by FCSB on Sunday, August 30, 2020

”După ce a trecut prin primele două etape de viață – Protostar și Red Giant – a treia fază a evoluției unei stele este „White Dwarf”, etapă în care nucleul dens al corpului ceresc radiază energie pentru a-și coborî temperatura acumulată după faza anterioară extrem de intensă, numită Red Giant.

ADVERTISEMENT

Această radiație îi conferă stelei o culoare alb-albăstruie și o strălucire specială. Combinația cromatică a noului echipament este inspirată de această nouă etapă din ciclul de viață al unei stele.

Tricoul este de culoare alb-strălucitor, cu elemente de culoare albastru-deschis glaciar”, au postat bucureștenii în comunicat.

ADVERTISEMENT

FCSB se află pe locul trei al clasamentului, cu trei puncte după victoria din partida cu Astra Giurgiu. În cazul unei victorii, jucătorii antrenați de Toni Petrea le vor depăși pe CFR Cluj și FC Voluntari și vor urca pe primul loc.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Viitorul: 2,15 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT
Tags: