Sport

FCSB și-a prezentat noul echipament ”Supernova”. Când îl va îmbrăca prima oară

Vicecampioana României, FCSB, și-a prezentat noul echipament în care va evolua în viitorul sezon al Ligii 1.
09.07.2021 | 14:38
FCSB sia prezentat noul echipament Supernova Cand il va imbraca prima oara
ADVERTISEMENT

Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Octavian Popescu și portarul Andrei Vlad au prezentat noul echipament în care FCSB speră să câștige primul titlu de campioană după 6 ani de secetă.

Noul model, pentru meciurile de pe teren propriu, creat de sponsorul tehnic al roș-albaștrilor este diferit de precedentul și continuă seria denumită ”Supernova”.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Dinu Todoran vor îmbrăca pentru prima oară noul echipament, vineri, la Buzău

FCSB și-a prezentat noul echipament într-o manieră spectaculoasă și a anunțat că acesta va fi îmbrăcat pentru prima oară la meciul amical cu FC Buzău, programat vineri seara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

”La fel ca în fiecare an, FCSB și partenerul tehnic Nike – prin Sport Time Trade – lansează un nou rând de echipament de joc pentru roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

În această vară, a venit rândul kit-ului de acasă, care continuă povestea evoluției stelare, denumită Supernova, inspirația celor de la Nike atunci când au creat designul liniei vestimentare de la FCSB.

Astfel, FCSB și Sport Time Trade, distribuitor Nike în România, anunță cu mândrie că jucătorii noștri vor evolua, în premieră, în acest echipament în partida amicală cu AS FC Buzău, care se va disputa vineri, 9 iulie 2021,, începând cu ora 19:30, pe stadionul Gloria, din Buzău.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și portarii vor beneficia de un echipament nou în acest sezon, disponibil în culorile negru, galben și verde”, se arată într-un comunicat postat pe conturile oficiale de pe social media.

Deși antrenorii celor două echipe au solicitat ca meciul test să se joace cu porțile închise, organizatorii au decis să pună, totuși, în vânzare bilete, iar fanii roș-albaștrilor din Crâng au achiziționat nu mai puțin de 5.000 de tichete, conform GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Restricții sanitare pentru amicalul de la Buzău

Fanii care vor dori să asiste la amicalul Gloria Buzău – FCSB trebuie să respecte protocolul sanitar în vigoare.

Astfel, pe stadion vor putea intra doar persoanele vaccinate împotriva Covid-19 și au 10 zile de la finalizarea schemei complete.

De asemenea, la meci pot asista și cei care au un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore cu răspuns negativ și cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu Covid-19.

În cele patru partide amicale disputate până acum în această pauză competițională, FCSB a înregistrat următoarele rezultate: 5-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 4-1 cu Concordia Chiajna, 3-1 cu Chindia Târgoviște și 1-0 cu CS Mioveni.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,40 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT