Sport

FCSB și-a recuperat toți accidentații. Toni Petrea are la dispoziție cel mai bun lot pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Exclusiv

FCSB are parte de vești bune și a reușit să-și recupereze toți accidentații, iar Toni Petrea se va putea baza pe întreg lotul pentru duelul cu CSU Craiova.
30.03.2022 | 15:53
FCSB sia recuperat toti accidentatii Toni Petrea are la dispozitie cel mai bun lot pentru derbyul cu Universitatea Craiova Exclusiv
FCSB a fost inclusă pe o listă selectă de cluburi cu care Dinamo Kiev va disputa mai multe meciuri caritabile. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că vicecampioana României îi va avea la dispoziție și pe Paulo Vinicius, dar și pe Florin Achim, care poate prinde lotul pentru derby-ul cu oltenii.

FCSB și-a recuperat toți accidentații pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Toni Petrea poate fi mulțumit înaintea duelului dintre FCSB și Universitatea Craiova, pentru că vicecampioana României a reușit să-și recupereze toți jucătorii accidentați sau indisponibili din cauza coronavirusului, cum s-a întâmplat și cu Florin Tănase, FANATIK dezvăluind în exclusivitate că starea sa de sănătate este bună și îi permită să joace împotriva oltenilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult ca sigur, Toni Petrea va prefera să-l titularizeze pe Vinicius în locul lui Andrei Miron, astfel fundașul brazilian va reveni pe teren direct în postura de titular.

După remiza albă dintre CFR Cluj și Farul, FCSB speră din nou la titlu, deși distanța de puncte față de clujeni rămâne una considerabilă, și anume de cinci puncte.

ADVERTISEMENT

Totuși, elevii lui Toni Petrea au un moral bun după victoria din ultimul minut de la Pitești, scor 3-2, când Andrei Dumiter a înscris chiar la ultima fază a meciului.

  • 31.580.000 de euro este valoarea întregului lot al FCSB-ului, conform transfermarkt.com
  • 30 de ani are Florin Achim
ADVERTISEMENT

Oltenii țintesc locul doi al FCSB-ului

Universitatea Craiova continuă să spere la ocuparea locului doi la finalul sezonului, iar o victorie împotriva FCSB-ului este necesară pentru ca trupa lui Laurențiu Reghecampf să se apropie de obiectivul propus.

Din nefericire pentru olteni, și ei au făcut un pas greșit în ultima etapă din campionat, fiind învinși în deplasarea de la Voluntari, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă dintre FCSB și Universitatea Craiova a avut loc în luna noiembrie, iar cele două formații ofereau un meci spectaculos pe „Ion Oblemenco”, echipa lui Toni Petrea câștigând duelul, scor 3-2.

Golul victoriei de atunci a fost înscris de către Andrei Cordea, în prelungirile meciului, cu un șut din afara careului. Diferența a fost mult mai mică față de primul duel al sezonului dintre cele două, când FCSB se impunea categoric pe „Nationa Arena” împotriva oltenilor, scor 4-1.

„Noi trebuie să batem FCSB-ul dacă vrem să ajungem pe locul doi. Și dacă vrei să-ți consolidezi locul trei, nu ai voie să pierzi cu Voluntari sau cu FC Argeș. Nu trebuia să-i lăsăm niciodată să ne bată”, a spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

  • 18.900.000 de euro este valoare întregului lot al Universității Craiova, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,70 este cota pentru „sub 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT