Sport
notix pixel id

FCSB și-a schimbat autocarul: s-a mărit crucea lui Gigi Becali și a dispărut sponsorul falimentar. Foto

FCSB și-a schimbat autocarul! Formația patronată de Gigi Becali și-a prezentat noul autocar, care îi va transporta pe roș-albaștri atât la meciurile de acasă, cât și cele din deplasare.
10.12.2021 | 16:05
FCSB și-a schimbat autocarul: s-a mărit crucea lui Gigi Becali și a dispărut sponsorul falimentar. Foto
Jucătorii FCSB-ului și noul autocar
ADVERTISEMENT

FCSB și-a schimbat autocarul în baza unui parteneriat încheiat cu compania de transport Tarsin. Colaborarea dintre cele două părți este una mai veche, însă, începând cu această lună, ea a căpătat un caracter permanent.

FCSB și-a schimbat autocarul

Noul autocar al FCSB-ului a suferit schimbări majore la nivelul designului exterior. Mai exact, numele companiei City Insurance, care i-a sponsorizat pe roș-albaștri mai mulți ani, a dispărut de pe autocar, deoarece societatea de asigurări a intrat în faliment.

Noul design mai conține și două cruci uriașe. Autocarul precedent avea câte o cruce, de dimensiuni mai mici, pe cele două uși din față.

ADVERTISEMENT

Pe geamurile laterale apare scris „FCSB”, în timp ce numele sponsorilor ocupă mai puțin spațiu, spre deosebire de designul de pe autocarul precedent.

„Autocar nou pentru roș-albaștri!

Delegația FCSB a pornit vineri spre Mediaș, unde jucătorii lui Anton Petrea o vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa numărul 19.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au făcut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului, pe care echipa noastră îl va folosi de acum încolo atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare, în baza unui parteneriat încheiat cu Tarsin.

Colaborarea dintre FCSB și compania de transport Tarsin este una mai veche, însă ea a căpătat un caracter permanent începând cu această lună”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

ADVERTISEMENT

Prima deplasare cu noul autocar pentru FCSB

Prima deplasare cu noul autocar, pentru elevii lui Toni Petrea, este cea de la Mediaș. FCSB va evolua sâmbătă, în campionat, contra celor de la Gaz Metan. Partida este programată la ora 20:30.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 40 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT
  • 32.35 milioane de euro este cota lotului celor de la FCSB, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik