Fotbal intern

FCSB și-a stabilit programul! Unde se vor antrena jucătorii lui Dică. Galerie foto

10.06.2018 | 16:14
FCSB sia stabilit programul Unde se vor antrena jucatorii lui Dica Galerie foto

FCSB și-a stabilit programul pentru pauza competițională care are loc înainte de sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano. Astfel, Nicolae Dică a decis ca jucătorii săi să meargă în două cantonamente de vară pentru a se pregăti pentru turul II preliminar din Europa League. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Jucătorii de la FCSB se vor reuni luni, 11 iunie, atunci când va avea loc și vizita medicală la INMS, unde elevii lui Nicolae Dică se vor prezenta începând cu ora 08.00. “Roş-albaştrii” se vor pregăti la baza sportivă de la Berceni în perioada 12-15 iunie, urmând ca vineri, 15 iulie, delegaţia FCSB să plece la Braşov, acolo unde va avea loc un stagiu de pregătire până pe 28 iunie. Echipa lui Nicolae Dică va fi cazată la Hotelul Lux Divina.

FCSB şi-a stabilit programul! Când vor avea liber jucătorii lui Dică

Nicolae Dică le va da liber jucătorilor săi între 28 şi 30 iunie, urmând ca pe 1 iulie delegaţia FCSB-ului să plece spre Olanda, unde se va pregăti până pe 14 iulie. “Roş-albaştrii” vor fi cazaţi la Bilderberg Hotel De Keizerskroon din Apeldoorn, urmând ca antrenamentele să fie efectuate la baza WWNA, din Wenum-Wiesel.

Hotelul Bilderberg De Keizerskroon din Apeldoorn.
Hotelul Bilderberg De Keizerskroon din Apeldoorn.

În Olanda, FCSB va juca patru meciuri amicale, detaliile urmând să fie făcute publice în următoarele zile. Se pare că “roş-albaştrii” se pregătesc să joace cu PAOK Salonic, Ajax Amsterdam şi Club Brugge.