Sport

FCSB și CFR Cluj, făcute praf la tv după meciurile din Conference League: „Au mers la ciupeală!” / „Dai milioane ca să ce?”

FCSB și CFR Cluj au fost făcute praf la TV după meciurile din Conference League cu Anderlecht, scor 2-2 și cu Sivasspor, scor 0-3.
28.10.2022 | 01:09
FCSB si CFR Cluj facute praf la tv dupa meciurile din Conference League Au mers la ciupeala  Dai milioane ca sa ce
FCSB și CFR Cluj, făcute praf la TV după meciurile din Conference League. Sursă foto: facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Florin Lovin, Marius Șumudică și Ciprian Marica au avut păreri dure despre ambele formații din România, neînțelegând scăderea de formă a lor.

FCSB și CFR Cluj, făcute praf la TV după meciurile din Conference League

Florin Lovin a avut o reacție acidă la finalul partidei dintre FCSB și Anderlecht, scor 2-2, neînțelgând strategia lui Gigi Becali: „Rezultate aşa oscilante… baţi în două meciuri pe care nu te aşteptai sa le câştigi şi nu faci nimic cu Sivasspor. Dacă şi CFR, care ne obişnuia cu goluri puţine luate… e o seară tristă pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

FCSB, să nu mai ai şansă înainte de ultimu meci… era cel mai frumos lucru pentru toată lumea să joci calificarea cu West Ham, în ultimul meci. În momentul de faţă, acesta e cel mai înalt la care suntem”.

„Investiţiile care se fac în salarii şi jucători la FCSB şi CFR sunt peste multe alte echipe din Conference şi Europa League. Nu reuşeşte o echipă din România să joace în Europa League an de an? Nu mai vorbesc de Champions League…

ADVERTISEMENT

Nu înţeleg reţeta de la CFR, au la echipa a doua jucători care iau 20.000 de euro salariu, la fel şi FCSB, dai milioane de euro pe jucători, ca să ce? Să câştigi un titlu în România?

E un trofeu, dar nu înseamnă nimic. Cupele europene contează. Pare o povară pentru ambele echipe competiţia asta, că suntem obosiţi, că ne accidentăm.

ADVERTISEMENT

Nu e povară, e o bucurie să joci în cupele europene. Pentru club, pentru fani. Din declaraţii pare că nu pun mare preţ pe această competiţie.

Meciurile cu Slavia nu m-au convins, mi se pare că au fost accident. Mereu când puneau piciorul pe minge la Cluj, aveau ocazie de gol”, a mai spus Florin Lovin, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Eu nu-l aduceam pe Roger la CFR! E liniar”

La pauza meciului dintre Sivasspor și CFR Cluj, Marius Șumudică a avut o declarație dură la adsresa lui Roger, mijlocașul clujenilor, adus în sezonul trecut de la UTA, despre care a spus că nu iese cu nimic în evidență:

„Roger e un jucător liniar, nu scoate om din joc. Eu nu-l aduceam la CFR Cluj. Când era în ultimele șase luni de contract, nu dădeam banii pe acest jucător. Acolo îl aveam pe Petrila și puteam forța cu Gîdea. 

Eu jucam cu Petrila pe acea parte. Se spune că sunt oferte de două, trei sau patru milioane pe Petrila. Dar unde să-l vadă lumea? Unde are expunere? Mie nu îmi place Roger”.

„În filosofia mea, nu am nevoie de un jucător precum Roger. Nu iese cu nimic în evidență. E exact ce-i place lui Petrescu. Un muncitor, o furnicuță, face faza defensivă, face banda.

Dar nu vine cu nimic și marchează foarte rar. Nu îl compari cu Petrila! Patronul FCSB-ului s-a obișnuit cu un ciclu de vânzare al jucătorilor, tot timpul a făcut bani. Tavi Popescu e într-o cădere, văd că nici nu mai joacă.

Jucătorii care au venit, nu au adus nimic în plus. A fost un joc de grup, cu dorință ieșită din comun și să demonstreze că au fost accidente cu Silkeborg.

Dar nu am văzut un jucător care să iasă cu ceva în evidență. Steaua nu are un jucător care să iasă în evidență. Și victoriile obținute de Dică în campionat, au venit cu forța.

Gigi așteaptă altceva, Gigi vrea să facă bani. Plătește milioane de euro în România. De banii plățiti pentru Miculescu, poți aduce doi fotbaliști din străinătate cu care să te bați la campionat”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„CFR s-a dus la ciupeală în Turcia!”

Ciprian Marica a comentat dur înfrângerea CFR-ului din Turcia, fiind convins că Dan Petrescu și-a propus un rezultat de egalitate cu Sivasspor:

„Un peste alta, așa cum spuneam mai devreme, CFR Cluj s-a dus la mica ciupeală acolo. Toată lumea se aștepta ca CFR, fiind condusă la pauză să facă Dan Petrescu o schimbare, să împingă echipa mai sus, dar el alege să schimbe un fundaș cu un fundaș.

Intră Burcă, nici el prea inspirat… Camora, cu ceva probleme înaintea jocului, este titularizat de Dan Petrescu și nici el nu face un joc strălucit”.

„Am vrut să obținem un egal, cred că la egal am jucat și la ce s-o întâmpla acolo. CFR a câștigat cu 25% posesie la Praga. A mers pe aceeași idee Dan Petrescu. A sperat că-i va păcăli pe turci lao fază fixă”, a mai spus Ciprian Marica, la TV ProArena.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00  este cota pentru „2 solist” la U Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT