Fotbal intern

FCSB și CFR Cluj, pericol mare cu jucătorii aflați în pragul suspendării! Cum stă Universitatea Craiova

06.03.2021 | 09:13
FCSB si CFR Cluj pericol mare cu jucatorii aflati in pragul suspendarii Cum sta Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Formațiile aflate în fruntea clasamentului din Liga 1, FCSB și CFR Cluj, au o situație periculoasă în ceea ce privește jucătorii aflați în pragul suspendării, iar antrenorii Toni Petrea și Edi Iordănescu s-ar putea trezi cu loturile decimate pentru etapa viitoare.

Cea de-a treia formație aflată în lupta la titlu, Universitatea Craiova, stă mult mai liniștită din acest punct de vedere și poate aborda cu îndredere duelul cu FC Botoșani din etapa a 26-a.

ADVERTISEMENT

Liderul FCSB primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, în timp ce pe clujeni îi așteaptă un joc extrem de greu la Arad cu UTA.

Câte opt jucători de la FCSB și CFR Cluj sunt la un pas de suspendare

Pentru cei doi antrenori de la FCSB și CFR Cluj, Petrea și Iordănescu, partidele din acest weekend nu sunt importante doar prin prisma rezultatelor, ei trebuind să fie atenți la ce formule de echipe vor trimite pe teren, deoarece au câte opt jucători aflați la limita suspendării și care pot absenta în runda următoare.

ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” îi pot pierde pentru întâlnirea din 13 martie cu UTA Arad pe Risto Radunovic (6 galbene), Andrei Vlad, Valentin Crețu, Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase, Denis Haruț și Darius Olaru (toți câte 3 galbene).

De remarcat este faptul că în afara lui Crețu, toți ceilalți șapte sunt titulari obișnuiți în formația lui Petrea. De altfel, sunt șanse foarte mari ca toți acești șapte fotbaliști să fie titulari cu Gaz Metan. În aceste condiții, ei vor trebui să fie foarte atenți pentru a nu fi avertizați și a rata deplasarea de la Arad.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova e mult mai liniștită

Marea rivală la titlu a „roș-albaștrilor”, CFR Cluj, se află într-o situație similară având opt jucători la limita suspendării. Cei care vor putea absenta de la partida cu lanterna Poli Iași, dacă vor lua galben în duelul cu UTA, sunt Cristian Manea, Mike Cestor, Mario Camora, Ciprian Deac, William Soares, Alexandru Chipciu, Mateo Susic și Valentin Costache.

Dintre aceștia, doar șase sunt în pericol real, deoarece Cestor este în continuare accidentat, iar William Soares nu pare să mai reprezinte o soluție viabilă pentru Edi Iordănescu, el nemaifiind folosit de la începutul lui februarie.

ADVERTISEMENT

Cu gândul și ea la titlu, Universitatea Craiova nu are probleme cu posibilele suspendări, doar trei jucători fiind pasibili să rateze întâlnirea din etapa viitoare de la Mediaș dacă vor lua galbene la duelul cu FC Botoșani. Este vorba de titularul Dan Nistor și de rezervele Cristi Bărbuț și Ivan Mamut.

În aceste condiții, Marinos Ouzounidis nu are de ce să se teamă și cu siguranță că sâmbătă va arunca în luptă cea mai bună formulă a Craiovei, în încercarea de a nu pierde contactul cu rivalele din frunte. Marea problemă a oltenilor o reprezintă noua accidentare suferită de atacantul Elvir Koljic, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT