Fotbal intern

FCSB și Craiova, duel pentru Pușcaș. Decizie categorică a atacantului

11.07.2018 | 15:53
FCSB și Craiova, duel pentru Pușcaș. Decizie categorică a atacantului
George Puscas spune pas ofertelor de la FCSB și CSU Craiova si spune că vrea să joace în continuare în Italia

Apropierea startului de sezon ascute lupta pentru completarea loturilor în Liga 1. Ultimul mare duel al verii pare a fi de departe cel dintre FCSB și U Craiova, formații care se bat pentru semnătura lui George Pușcaș. Atacantul ar reprezenta soluția ideală pentru ambele ofensive, dar drumul de la Milano până la București sau Craiova este unul destul de lung.

Impresarul jucătorului a declarat pentru o televiziune de sport că în acest moment sunt sigure câteva lucruri. Astfel, Pușcaș, în mod categoric nu semnează cu gruparea alb albastră. “Are oferte foarte interesante din Italia. Suntem în negocieri cu două cluburi din Serie A, dar nu refuzăm nici o ofertă din Serie B”, a precizat agentul care le-a închis ușa în nas celor două grupări din Liga 1.

Pușcaș le refuză pe FCSB și U Craiova

George Pușcaș se află în Italia din 2013 când a fost transferat de Internazionale. Cu toate acestea, atacantul a evoluat numai în patru partide pentru gruparea din Milano. Pușcaș a fost împrumutat în trei rânduri. Bari a fost prima formație pentru care a jucat, apoi au urmat Benevento și Novara.

Pușcaș a fost chemat anul acesta în premieră și la echipa națională a României pentru care a jucat în două partide. Cea mai bună prestație însă sub tricolor pentru atacant a venit la tineret acolo unde Pușcaș a jucat în 19 partide și a marcat de 11 ori.

9 goluri a înscris George Pușcaș pentru Novara în sezonul precedent

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri