Un oficial FRF aruncă "bomba": FCSB şi CSA Steaua ar putea fuziona!

Mihai Stoichita, FRF, FCSB, CSA, fuziune

O ipoteză greu de crezut a fost enunţată de oficialul FRF, Mihai Stoichiţă. Acesta crede că ambele echipe Steaua se vor uni la un moment dat pentru a da naştere unui club mult mai puternic.

O variantă care, pentru moment, pare de domeniul SF, ar putea prinde contur în opinia unui oficial al FRF. Patronul FCSB, Gigi Becali, şi şefii CSA Steaua se află în conflict deschis de ceva timp, dar Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, e de părere că disputa s-ar putea încheia cu o... împăcare.

Stoichiţă vorbeşte chiar despre posibilitatea unei fuziuni între cele două grupări, lucru care ar putea fi benefic "brand"-ului Steaua. "Sunt la curent cu orice se întâmplă la ambele echipe Steaua. Vineri m-am văzut cu Lăcătuş, cu Tică Dănilescu. Încă de acum un an am spus că soluţia este reasamblarea celor două echipe. Nu-l suporţi pe Becali, dar trebuie să fii raţional şi eficient!", a afirmat Stoichiţă.

FCSB şi CSA ar da naştere, unindu-se, unui club de câteva ori mai puternic

Acesta a îndemnat reprezentanţii ambelor tabere să judece cu înţelepciune situaţia. "Este posibil ca cele două echipe să se unească. Atât cei de la Armată, cât şi cei din jurul lui Gigi Becali, au înţelepciune şi ştiu ce este mai bine pentru un club care va deveni de câteva ori mai mare", a mai spus oficialul FRF.

În prezent, după câştigarea dreptului de a folosi marca "Steaua" în instanţă, CSA a înscris o echipă în Liga 4, având ca obiectiv promovarea în trei ani pe prima scenă a fotbalului românesc, unde se află gruparea lui Gigi Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663