STEAUA. Dică şi-a găsit fundaşul central! Gigi Becali a făcut anunţul

Steaua este în plină campanie de transferuri. Gigi Becali aşteaptă să se oficializeze transferurile lui Teixeira şi Nedelcu, însă mai rămâne de rezolvat problema fundaşului central. 

FCSB l-a transferat pe Larie pe acel post, însă nu au mai găsit un fundaş de calibru, astfel că, pe postul de fundaş central va fi reprofilat Marko Momcilovic.

”Am înţeles de la ei că vor să-l facă pe Momcilovic fundaş central. V-am zis, cu fundaşii centrali i-am lăsat pe ei să rezolve, adică pe Dică şi pe MM. Sunt unele lucruri pe care le fac ei.

Eu îmi vad de treaba mea, deşi lumea spune că nu mă pricep la fotbal. Nu mă pricep, dar Steaua a fost a treia companie rentabilă din România, în 2016”, a spus Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În acest moment, FCSB are doar doi fundaşi centrali în lot: Mihai Bălaşa şi Ionuţ Larie. Pe lângă cei doi mai e şi noua soluţie, Marko Momcilovic.

Vicecampioana nu a renunţat la transferul unui fundaş central, însă patronul a spus că de asta se vor ocupa Nicolae Dică şi Mihai Stoica.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933