Sport

FCSB și Rapid au aflat cât costă Marius Ștefănescu: „Asta e suma corectă!”

FCSB și Rapid au fost anunțate care e suma pe care trebuie să o achite pentru a-l transfera pe Marius Ștefănescu, mijlocașul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.
09.08.2023 | 13:40
FCSB si Rapid au aflat cat costa Marius Stefanescu Asta e suma corecta
FCSB și Rapid trebuie să plătească 1 milion de euro pentru Marius Ștefănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid s-au interesat de serviciile lui Marius Ștefănescu, însă patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu e dispus să renunțe așa ușor la mijlocașul stânga care a debutat deja și la echipa națională a României.

FCSB și Rapid trebuie să bage adânc mâna în buzunar dacă îl vor pe Marius Ștefănescu: „Nu am primit suma pe care o vrem”

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că s-a întâlnit cu Dan Șucu pentru a negocia transferul lui Marius Ștefănescu, însă patronul lui Sepsi nu a fost satisfăcut nici de oferta Rapidului, nici de cea a FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Am discutat cu FCSB acum o săptămână, înainte de returul cu bulgarii. A fost sunat patronul, a rămas că discută a doua zi, dar apoi nu cred că s-a mai discutat nimic concret. Sincer, eu zic că sunt șanse minime să mai plece în vara asta Ștefănescu. Poate la iarnă. 

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 5-600.000 de euro. Pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era o problemă”, a explicat Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid nu s-au ridicat la pretențiile lui Sepsi: „Valorează mai mult”

Oficialul lui Sepsi a dezvăluit suma pentru care cele două echipe ar putea să îl cumpere pe Ștefănescu, însă Viitorul Cluj complică lucrurile: „Eu zic că un milion e OK. Dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50% din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50%!.

La noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 2-300.000 de euro. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase din procent. Nu putem să-l lăsăm pe Marius să plece pentru 4-500.000 de euro. Valorează mai mult. E un jucător bun. Eu zic că dacă obținem net 7-800.000 de euro, atunci e bine”, a mai spus Hadnagy.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali dă mai mulți bani decât Dan Șucu

Laszlo Dioszegi a dezvăluit totuși că FCSB a făcut o ofertă mai bună decât patronul Rapidului: „Am vorbit cu domnul Șucu despre Ștefănescu și avem niște oferte. Chiar avem ofertă și de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el.

Dar, pentru noi, Ștefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puțin mai mult decât domnul Șucu.

ADVERTISEMENT

Nu vreau acum să fac concurență între ei. Am mai spus, vrem ca Ștefănescu să joace la noi cel puțin până în iarnă. Să vedem care vor fi evoluțiile lui, evoluțiile echipei. Momentan, noi suntem în Conference League și trebuie să ne concentrăm prima dată la ce trebuie să facem aici, dar și în campionat. După aceea, avem timp berechet să discutăm despre plecări și veniri de jucător”.

ADVERTISEMENT