Fotbal intern

FCSB și Universitatea Craiova, sancționate dur! Suma uriașă pe care trebuie să o plătească cele două echipe

11.04.2019 | 10:02
FCSB si Universitatea Craiova sanctionate dur Suma uriasa pe care trebuie sa o plateasca cele doua echipe

FCSB și Universitatea Craiova s-au duelat în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, scor 3-2, pe Arena Națională, dar întâlnirea dintre cele două rivale nu a fost lipsită de incidente. Astfel, FCSB și U Craiova au fost sancționate dur de Comisia de Disciplină din cadrul FRF (Federației Române de Fotbal).

FCSB și Universitatea Craiova, sancționate dur

Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a întrunit miercuri, 10 aprilie, și a luat decizia de a sancționa FCSB și Universitatea Craiova după incidentele care au avut loc în timpul partidei pierdute de olteni pe Arena Națională.

“FC FCSB SA – U Craiova 1948 CS SA – Incidente – În baza art. 83.7 din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu o penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art. 82.1 și 3 a.c. din RD, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu o penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art. 57.1 din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu o penalitate sportivă de 5.000 lei; În conformitate cu art. 45.1 din RD, clubul FC FCSB va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv  o penalitate de 10.000 lei. 
În baza art. 82.2 si 3.a.c. din RD, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul U Craiova 1948 CS cu o penalitate sportivă de 22.500 lei”, apare pe site-ul Ligii Profesionist de Fotbal.

Fază de joc de la meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-2, din play-off-ul Ligii 1 Betano

Și Mihai Stoica riscă să fie sancționat de Comisia de Disciplină

Directorul sportiv al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a fost chemat să dea explicații în fața Comisiei de Disciplină din cadrul FRF (Federației Române de Fotbal) după meciul câștigat de FCSB în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2.

CCA (Comisia Centrală de Arbitri) a sesizat Comisia de Disciplină în legătură cu protestele lui Mihai Stoica la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan în timpul meciului FCSB – Universitatea Craiova. Observatorul partidei de pe Arena Națională a notat totul, dar directorul sportiv al vicecampioanei României susține că doar a încercat să ceară explicații și nu a protestat.

Tags: