Sport

FCSB, situație incredibilă din cauza pandemiei de coronavirus! Doar două rezerve cu Mioveni, minimum posibil

FCSB abordează la limita regulamentului la meciul cu CS Mioveni. Doar doi jucători au roș-albaștrii pe banca de rezerve.
16.10.2021 | 19:47
FCSB situatie incredibila din cauza pandemiei de coronavirus Doar doua rezerve cu Mioveni minimum posibil
ADVERTISEMENT

Vicecampioana și-a recuperat căpitanul și golgheterul din sezonul trecut, Florin Tănase, dar va disputa meciul cu CS Mioveni în condiții speciale.

Pandemia de coronavirus a făcut prăpăd în rândul roș-albaștrilor. Întregul staff tehnic este în carantină. Avalanșa de cazuri de COVID a generat pierderi importante și în rândul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Un portar și un mijlocaș, singurele rezerve pe banca FCSB

FCSB s-a prezentat la Buzău cu o delegație mai restrânsă ca niciodată. Antrenorul de conjunctură, Eugen Nae are la dispoziție doar 13 jucători.

Astfel, pe bancă vor lua loc doar portarul Ștefan Târnoveanu (21 de ani) și mijlocașul Alexandru Musi (17 ani). Dacă un singur jucător devenea indisponibil în ultimele ore, FCSB ar fi pierdut meciul cu CS Mioveni la ”masa verde”.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, vicecampioana țării va aborda înfruntarea în formula:

Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica, Keşeru, Dumiter. Rezerve: Târnovanu, Musi. Antrenor: Eugen Nae

Meciul FCSB – CS Mioveni se joacă de la 20:30 pe stadionul din Buzău. Partida ar fi trebuit să se joace pe Arena Națională, dar cel mai mare stadion al țării este gazda campionatului mondial de Dota 2, evenimentul de sporturi electronice cu cea mai mare vizibilitate în lume.

ADVERTISEMENT

Focar de coronavirus la FCSB

Această săptămână a fost una de coșmar pentru FCSB, Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate Edi Iordănescu și staff-ul lui s-au infectat în masă și au intrat automat în carantină.

Nu a trecut prea mult timp și au explodat cazurile de infectări cu COVID și în rândul jucătorilor. Straton și Șerban au fost primii fotbaliști depistați pozitiv.

ADVERTISEMENT

A urmat Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, iar ”cireașa de pe tort” a fost revenirea lui Andrei Cordea de la echipa națională, infectat și el cu SARS-CoV-2.

În plus, mai mulți jucători, între care și Constantin Budescu au prezentat simptome specifice infectării cu perfidul virus și au fost izolați de restul lotului, iar Ovidiu Popescu, cel mai polivalent jucător al roș-albaștrilor a îngroșat lista accidentaților vicecampioanei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT