Sport
notix pixel id

FCSB, situație incredibilă din cauza pandemiei de coronavirus! Doar două rezerve cu Mioveni, minimum posibil

FCSB abordează la limita regulamentului la meciul cu CS Mioveni. Doar doi jucători au roș-albaștrii pe banca de rezerve.
16.10.2021 | 19:47
FCSB, situație incredibilă din cauza pandemiei de coronavirus! Doar două rezerve cu Mioveni, minimum posibil
Alexandru Musi este singurul jucător de câmp care ia loc pe banca FCSB pentru meciul cu Mioveni. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vicecampioana și-a recuperat căpitanul și golgheterul din sezonul trecut, Florin Tănase, dar va disputa meciul cu CS Mioveni în condiții speciale.

Pandemia de coronavirus a făcut prăpăd în rândul roș-albaștrilor. Întregul staff tehnic este în carantină. Avalanșa de cazuri de COVID a generat pierderi importante și în rândul jucătorilor.

Un portar și un mijlocaș, singurele rezerve pe banca FCSB

FCSB s-a prezentat la Buzău cu o delegație mai restrânsă ca niciodată. Antrenorul de conjunctură, Eugen Nae are la dispoziție doar 13 jucători.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe bancă vor lua loc doar portarul Ștefan Târnoveanu (21 de ani) și mijlocașul Alexandru Musi (17 ani). Dacă un singur jucător devenea indisponibil în ultimele ore, FCSB ar fi pierdut meciul cu CS Mioveni la ”masa verde”.

În aceste condiții, vicecampioana țării va aborda înfruntarea în formula:

Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica, Keşeru, Dumiter. Rezerve: Târnovanu, Musi. Antrenor: Eugen Nae

ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – CS Mioveni se joacă de la 20:30 pe stadionul din Buzău. Partida ar fi trebuit să se joace pe Arena Națională, dar cel mai mare stadion al țării este gazda campionatului mondial de Dota 2, evenimentul de sporturi electronice cu cea mai mare vizibilitate în lume.

Focar de coronavirus la FCSB

Această săptămână a fost una de coșmar pentru FCSB, Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate Edi Iordănescu și staff-ul lui s-au infectat în masă și au intrat automat în carantină.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut prea mult timp și au explodat cazurile de infectări cu COVID și în rândul jucătorilor. Straton și Șerban au fost primii fotbaliști depistați pozitiv.

A urmat Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, iar ”cireașa de pe tort” a fost revenirea lui Andrei Cordea de la echipa națională, infectat și el cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

În plus, mai mulți jucători, între care și Constantin Budescu au prezentat simptome specifice infectării cu perfidul virus și au fost izolați de restul lotului, iar Ovidiu Popescu, cel mai polivalent jucător al roș-albaștrilor a îngroșat lista accidentaților vicecampioanei.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik