Carousel hot news

Reguli de “bună purtare” la FCSB-Sporting: FĂRĂ TABLETE pe Arenă!

Mobilizare generală pentru partida de miercuri seara, dintre FCSB şi Sporting. Peste 260 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere. Aceştia vor fi...
23.08.2017 | 10:46
Reguli de
ADVERTISEMENT

Mobilizare generală pentru partida de miercuri seara, dintre FCSB şi Sporting. Peste 260 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere. Aceştia vor fi prezenţi atât în apropierea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ. Circulaţia rutieră va fi blocată pe străzile din jurul stadionului, doar cei care locuiesc în zonă şi deţinătorii de parking având acces în zonă. 

Pe stadion, regulile vor fi destul de stricte. Dacă la partidele din tururile preliminare lucrurile erau mult mai permisive, acum totul se desfăşoară sub atenta supraveghere a UEFA şi după reguli care se aplică la meciurile de Champions League. Aşa că nu veniţi cu tablete la meci, pentru că nu veţi putea intra cu ele! De asemenea, nu e cazul să încercaţi să faceţi fotografii cu aparate profesionale, pentru că acces cu ele nu au decât fotografii acreditaţi la nivelul gazonului. Click pe meci în aplicaþia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

FCSB – Sporting suporteri. Bere, doar fără alcool

În plus, fumătorii trebuie să se abţină în incinta Naţional Arena. Viciul este permis doar în afara arenei şi în spaţiile special amenajate pe inelele exterioare ale stadionului. Nici măcar posesorii de ţigări electronice nu le vor putea folosi în interiorul stadionului.  Fanii vor putea să îşi achiziţioneze produse promoţionale ale FCSB doar din interiorul tribunei VIP!

La această partidă se va găsi şi bere fără alcool pe stadion, motivul fiind acela că unul dintre sponsorii principali ai Champions League este o celebră marcă de bere olandeză. Mâncarea şi băuturile vor putea fi achiziţionate din mai multe puncte, inclusiv la peluze. Hot dog, floricele, apă sau sucuri sunt lucrurile care pot fi cumpărate la această partidă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri