Fotbal intern

FCSB-SR Braşov Live video. Roș-albaștrii, victorie clară în al doilea meci amical al verii. Urmează Viitorul

FCSBSR Brasov Live video Rosalbastrii victorie clara in al doilea meci amical al verii Urmeaza Viitorul

Meciul amical FSCB – SR Braşov are loc marţi, 25 iunie, cu începere de la ora 20:30 şi reprezintă a doua partidă pentru vicecampioana României în stagiul de pregătire de la Poiana Braşov. În primul joc elevii lui Bogdan Andone, cu foarte mulţi jucători chemaţi de la echipa de tineret, au învins cu 7-0 pe Colţea Braşov şi până la finalul perioadei de acumulări mai au de jucat o singură dată, vineri, 28 iunie, în compania Viitorului Constanţa.


FINAL. FCSB s-a impus fără probleme şi mai are un singur amical în această perioadă de pauză, cu Viitorul.

Min. 90. Dumitru a marcat în finalul partidei.

Min 57. Florin Tănase semnează dubla!

Min 7. Florin Tănase a dublat avantajul FCSB.

Min 4. Planic a deschis scorul dintr-un corner.

UPDATE Partida va fi transmisă pe pagina de youtube a FCSB:

UPDATE, ora 20:00 FCSB a anunțat echipa de start pentru amicalul cu Steagul Roșu Brașov:

FCSB: Bălgrădean – Belu, Bălașa, Planic, Jr. Morais – L.Filip, Pintilii – Oaidă, Moruțan, Fl. Tănase – Hora
Rezerve: Ducan, Ardelean, Arnold, R. Ion, I.Cristea, C.Dumitru, Ov.Popescu, I. Stoica, M. Roman, Horșia, Niță, Perianu

#amical #srfcsb #echipaAceasta este echipa trimisă în teren de Bogdan Andone în partida cu SR Brașov, care va începe la 20:30, în direct pe www.youtube.com/FCSBTV.

Gepostet von FCSB am Dienstag, 25. Juni 2019


FCSB – SR Braşov LIVE Stream ONLINE canal Youtube FCSB

Partida amicală FCSB – SR Braşov se joacă marţi, 25 iunie, de la ora 20:30, la Braşov şi este al doilea meci de pregătire dintr-un stagiu scurtat foarte mult de faptul că FCSB va lua curând startul în preliminariile Europa League, urmând a întâlni în turul tur, dublă manşă, echipa moldoveană Milsami Orhei. Partida FCSB  – SR Braşov va putea fi urmărită în direct pe canalul de Youtoube al clubului bucureştean.

Bogdan Andone a început această campanie de pregătire cu foarte mulţi absenţi din lotul de bază. Harlem Gnohere e cea mai importantă, pentru că însemna forţa de atac principală, dar francezul s-a operat şi e în perioada de convalescenţă. Denis Man şi Dragoş Nedelcu  sunt cu naţionala de tineret în Italia la turneul final al Euro U21, iar la o serie de jucători s-a renunţat în această vară.

FCSB – SR Braşov. În imagine Adrian Niţă, 16 ani

Foarte mulţi jucători de la echipa de tineret

Aşa încât Bogdan Andone a trebuit să apeleze, pentru a putea completa lotul şi pentru a putea alcătui o echipă cu care să înceapă jocurile de pregătire la mulţi tineri, care au şi profitat de ocazie, pentru a marca în partida cu Colţea Braşov: Adrian Niţă – dublă, Robert Ion şi Ianis Stoica, ultimul revenind din împrumutul la Dunărea Călăraşi.

Cu siguranţă la fel vor sta lucrurile şi la meciul cu SR Braşov, în care din lotul din sezonul anterior vor fi doar portarul Bălgrădean, fundaşii Bogdan Planic, Mihai Bălaşa şi Junior Morais, mijlocaşii Mihai Pintilii, Ovidiu Moruţan, Lucian Filip, Mihai Roman I şi Ovidiu Popescu, precum şi atacanţii Ioan Hora şi Florin Tănase. În plus, sunt prezenţi dintre noile achiziţii fundaşul Claudiu Bellu Iordache şi Răzvan Oaidă.