Fotbal intern

FCSB strică programul din Liga 2! Ce se întâmplă cu meciurile lui FC Argeș

28.11.2018 | 17:39
FCSB strica programul din Liga 2 Ce se intampla cu meciurile lui FC Arges

Vicecampioana României, FCSB, strică programul din Liga 2, după ce a decis să joace meciurile de pe teren propriu la Pitești deoarece Arena Națională din Capitală a fost închisă temporar pentru schimbarea gazonului. Astfel, formația FC Argeș a fost nevoită să-și schimbe data de disputare a unei partide pentru a nu se suprapune cu un joc din Liga 1 Betano.

Oficialii clubului FCSB au stabilit să joace pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești ultimele trei partide de pe teren propriu din acest an, cu Gaz Metan Mediaș, FC Viitorul și CFR Cluj. Vestea nu a fost primită prea bine de fanii formației FC Argeș, care au protestat vehement la auzul acestei informații.

Harlerm Gnohere sărbătorește un gol marcat pentru FCSB
Harlerm Gnohere sărbătorește un gol marcat pentru FCSB

FCSB strică programul echipei FC Argeș în Liga 2

În etapa cu numărul 19 a Ligii 1 Betano, FCSB va întâlni la Pitești pe FCF Viitorul, iar meciul încurcă programul din Liga 2 al formației FC Argeș. Partida din prima divizie a fost programată pentru 9 decembrie, de la ora 20:00, zi în care piteștenii ar fi trebui să joace împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu, tot pe stadionul Nicolae Dobrin.

În cele din urmă, întâlnirea din eșalonul secund a fost mutată vineri, de la ora 17:30, iar meciul Petrolul Ploiești – CS Baloteşti, care ar fi trebuit să se joace în acea zi, a fost mutat sîmbătă, dar la ora 12:00.

În ciuda faptului că suporterii echipei FC Argeș au continuat protestele cu privire la primirea formației FCSB pe stadionul Nicolae Dobrin, finanțatorul Gigi Becali crede că vicecampioana Ligii 1 Betano va fi primită foarte bine la Pitești, deoarece ”primarul este becalist”. FANATIK.RO a anunțat că FCSB va plăti 30.000 de lei pentru a juca la Pitești ultimele trei partide considerate acasă în acest an, cu Gaz Metan Mediaş (duminică, 2 decembrie, ora 20.00, etapa 17), FC Viitorul (duminică, 9 decembrie, ora 20.00, etapa 19) şi CFR Cluj (sâmbătă, 22 decembrie, ora 20.00, etapa 21).

Tags: