Sport

FCSB, subestimată în lupta cu CFR Cluj de către unul dintre cei mai mari golgheteri ai Ligii 1: „Ei nu formează o echipă”

Ionel Dănciulescu (45 de ani) nu îi dă nicio șansă lui FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj. Al doilea cel mai mare golgheter din istoria campionatului știe unde suferă roș-albaștrii în această dispută.
08.04.2022 | 16:10
FCSB subestimata in lupta cu CFR Cluj de catre unul dintre cei mai mari golgheteri ai Ligii 1 Ei nu formeaza o echipa
Ionel Dănciulescu crede că FCSB va pierde din nou titlul în fața lui CFR Cluj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB e pe locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, după ce a pierdut cu 0-2 meciul cu Universitatea Craiova, în timp ce ardelenii s-au impus cu același scor în fața celor de la FC Argeș.

Ionel Dănciulescu le transmite celor de la FCSB să își ia adio de la titlu: „Aici e marele lor minus”

Deși este una dintre legendele lui Dinamo, marea rivală a FCSB-ului, Ionel Dănciulescu a îmbrăcat și tricoul roș-albastru între 1998 și 2001, perioadă în care a marcat 54 de goluri. Acum, fostul mare atacant le transmite vicecampionilor că au pierdut din nou șansa la titlu și știe și de ce.

ADVERTISEMENT

„FCSB are un lot foarte valoros, cu mulţi tineri care au un foarte mare potenţial, dar ei nu formează o echipă. Aici este marele lor minus. De aceea eu cred că CFR va lua al cincilea campionat la rând. 

Bine, şi acum FCSB mai are şanse matematice, dar nu cred că au forţa de a câştiga totul până la final.

ADVERTISEMENT

A, dacă ar fi câştigat meciul cu Universitatea Craiova (n.r – oltenii s-au impus pe Arena Naţională cu 2-0), atunci mai puteam vorbi de o luptă pentru campionat”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Pro Arena.

CFR Cluj, aproape de recordul Stelei din anii ’90

În cazul în care va triumfa și la finalul sezonului 2021-2022 din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj va ajunge la cinci titluri la rând câștigate și se va apropia de un record istoric, deținut de Steaua București.

ADVERTISEMENT

Formația din Ghencea este singura care a ieșit campioană de șase ori consecutiv. Se întâmpla la mijlocul anilor ’90, între 1993 și 1998. Acum, FCSB nu a mai câștigat titlul din sezonul 2014-2015, când antrenor era Constantin Gâlcă.

În etapa a patra din play-off, FCSB primește vizita lui FC Voluntari, luni 11 aprilie, de la ora 21:00, în timp ce CFR Cluj se deplasează pe „Ion Oblemenco”, pentru derby-ul cu U Craiova, duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Înaintea confruntării cu FC Voluntari, roș-albaștrii şi-au publicat bilanţul financiar la două zile după expirarea termenului limită, ceea ce face ca Gigi Becali să fie bun de plată pentru încălcarea Regulamentului de Licențiere al FRF.

  • 214 goluri a înscris Ionel Dănciulescu, fiind al doilea cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, după Dudu Georgescu (252 goluri)
  • 515 meciuri a jucat „Corbul” în prima ligă, record absolut în campionatul României

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 3,85 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT