Fotbal intern

FCSB, surpriză pentru fanii care merg la derby-ul cu Dinamo. “O să dăm zece tricouri cu autografele jucătorilor!”

26.09.2019 | 16:00
FCSB surpriza pentru fanii care merg la derbyul cu Dinamo O sa dam zece tricouri cu autografele jucatorilor

Oficialii FCSB-ului fac tot posibilul să aducă cât mai mulţi suporteri la stadion pentru derby-ul cu Dinamo Bucureşti, după ce la întâlnirea cu CFR Cluj au fost 15.000 de spectatori, iar fanii care vor achiziţiona tichete pentru partida de pe Arena Naţională vor avea parte de o surpriză mare din partea roş-albaştrilor.

FCSB, surpriză pentru fanii care merg la derby-ul cu Dinamo

Narcis Răducan a anunţat că fanii care merg la derby-ul FCSB – Dinamo Bucureşti vor avea şansa plece acasă cu o amintire. Nu mai puţin de 10 tricouri cu autografele elevilor lui Bogdan Argeş Vintilă vor fi puse la bătaie la o tombolă în ziua meciului care are loc pe 5 octombrie, de la ora 20.30, în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1. Duelul dintre cele două rivale din Capitală va avea loc la 19 ani distanţă de la moartea lui Cătălin Hîldan, fostul căpitan al lui Dinamo. Acesta a decedat pe 5 octombrie 2000, în timpul unui amical jucat de dinamovişti la Oltenţia, când avea 24 de ani.

Pentru meciul cu Dinamo le pregătim o surpriză fanilor. O să facem o tombolă și o să dăm zece tricouri suporterilor, toate cu autografele jucătorilor”, a spus Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, conform Digi Sport Matinal.

Fotbaliştii FCSB-ului îi salută pe fanii prezenţi la meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Fotbaliştii FCSB-ului îi salută pe fanii prezenţi la meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB şi Dinamo sunt despărţite de un punct în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1

După 10 etape jucate în Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, FCSB se află pe locul 9, cu 11 puncte, după 3 victorii, două remize şi cinci înfrângeri. De partea cealaltă, Dinamo Bucureşti este pe 10, cu 10 puncte, la egalitate cu Hermannstadt. Formaţia antrenată de Dusan Uhrin are 6 înfrângeri, o remiză şi trei victorii.

Până la meciul dintre FCSB şi Dinamo, formaţia roş-albastră urmează să se dueleze cu Metaloglobus în şaisprezecimile Cupei României, azi, ora 21.30, pe stadionul Anghel Iordănescu, iar în Casa Pariurilor Liga 1, etapa 11, vor avea meci cu Clinceni, duminică, 29 septembrie, de la ora 20.30.