Fotbal intern

FCSB, surprize imense în primul “11” pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş! Cuplu inedit de fundaşi centrali şi “renegatul” lui Gigi revine. Exclusiv

19.06.2020 | 22:03
FCSB surprize imense in primul 11 pentru meciul cu Gaz Metan Medias Cuplu inedit de fundasi centrali si renegatul lui Gigi revine Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să facă uitată înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, 0-1, și speră la o victorie cu Gaz Metan Mediaș care să-i mențină pe elevii lui Bogdan Vintilă pe o linie de pliutire în privința luptei la titlu.

FANATIK a aflat că formația „roș-albaștrilor” va suferi modificări imense, cu un cuplu inedit de fundași centrali.

ADVERTISEMENT

Echipa de start poate suferi modificări, dar totul depinde de întâlnirea din această seară, 19 iunie, dintre Mihai Stoica și Bogdan Planic, întâlnire dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Surprize imense în echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

FCSB va fi nevoită să facă mai multe modificări în echipa de start pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, din cauza  absenţelor de lungă durată ale lui Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip. Plus Florinel Coman şi Răzvan Oaidă, de ultimă oră.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Ovidiu Popescu şi Andrei Miron vor face cuplu în centrul defensivei. În plus, Ionuţ Vînă, desfiinţat de Gigi Becali după înfrângerea cu CFR Cluj, va fi titular, la fel ca Adrian Petre, un alt jucător criticat de patronul formaţiei roş-albastre. Adi Popa, rechemat la echipă, va intra în a doua repriză, restul rezervelor fiind completate de juniori de la Academie.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș:

  • Vlad – Creţu, Ov. Popescu, Miron, Perianu – Moruţan, Vînă, Tănase – Man, Petre, Olaru

Există şi o variantă B, în funcţie de discuţiile purtate de Mihai Stoica cu Bogdan Planic. Dacă fundaşul sârb va fi convins de oficialul FCSB să rămână până la finalul sezonului, fotbalistul de 28 de ani ar putea să-i ia locul lui Ovidiu Popescu, acesta urmând să treacă la mijloc, de unde îl va scoate din schemă pe Ionuţ Vînă.

ADVERTISEMENT

Echipa de start a FCSB-ului dacă Bogdan Planic va accepta propunerea lui Mihai Stoica:

  • Vlad – Creţu, Planic, Miron, Perianu – Moruţan, Ov. Popescu, Tănase – Man, Petre, Olaru

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Bogdan Vintilă

De la reluarea fotbalului în România, lotul FCSB a avut de suferit din cauza accidentărilor, Lucian Filip și Dragoș Nedelcu accidentându-se la derby-ul cu CFR Cluj, iar Florinel Coman și Răzvan Oaidă s-au „rupt” la antrenamente din această săptămână.

„Văd că se accidentează jucătorii. Vintilă trebuia să spună că nu este bine făcută pregătirea fizică. Problema e că a apărut aceeaşi leziune la vreo patru jucători”, a tras un semnal de alarmă Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 4,28 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT