Sport

Thomas Neubert a revenit la FCSB după două luni de la operația la genunchi. Și-a sărbătorit ziua de naștere în cantonament. Ce ”cadou” i-au făcut jucătorii. Video

Responsabilul cu pregătirea fizică a vicecampioanei FCSB, Thomas Neubert a revenit la antrenamente după operația din luna noiembrie și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de jucători.
10.01.2022 | 20:11
Thomas Neubert a revenit la FCSB dupa doua luni de la operatia la genunchi Sia sarbatorit ziua de nastere in cantonament Ce cadou iau facut jucatorii Video
Thomas Neubert a fost sărbătorit într-un mod inedit de elevii săi de la FCSB cu ocazia aniversării a 53 de ani
ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic Thomas Neubert conduce antrenamentele vicecampioanei FCSB în stagiul de pregătire pe care roș-albaștrii îl efectuează la baza proprie de la Berceni.

Deși a fost de curând operat la ligamentele genunchiului drept, neamțul a revenit alături de echipă și a fost sărbătorit într-un mod inedit cu ocazia aniversării a 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Exercițiul la care Thomas Neubert le-a dat clasă elevilor de la FCSB

La antrenamentul de astăzi, preparatorul german Thomas Neubert a fost în centrul atenției. Pe de o parte pentru că și-a sărbătorit, duminică, ziua de naștere, pe de altă parte pentru că a arătat o formă fizică de invidiat la nici două luni după operația la genunchi.

Fotbaliștii vicecampioanei i-au făcut și un cadou inedit cu ocazia aniversării a 53 de ani de viață. L-au convins să participe la un pariu pe care neamțul l-a pierdut.

ADVERTISEMENT

Drept ”pedeapsă” acesta a trebuit să execute un număr important de flotări, dar le-a demonstrat elevilor săi că perioada de convalescență nu i-a afectat deloc pregătirea fizică.

Germanul le-a executat impecabil, iar roș-albaștrii, uimiți de forța fizică arătată de Neubert, l-au aplaudat la scenă deschisă, unul dintre fotbaliști încercând chiar să-l oprească pe acesta.

ADVERTISEMENT

Neamțul nu s-a lăsat până nu a executat numărul de flotări stabilit de comun acord înainte să piardă pariul. Ultimele repetări le-a efectuat în uralele fotbaliștilor.

Thomas Neubert nu lasă nimic la voia întâmplării

Thomas Neubert a devenit ”indisponibil” pentru ultimele meciuri ale roș-albaștrilor din anul trecut din cauza unei leziuni la ligamentele genunchiului drept.

ADVERTISEMENT

A ales să se opereze pentru a fi alături de echipă în partea a doua a sezonului și a revenit într-o formă de zile mari.

Thomas Neubert este considerat ”artizanul” performanțelor pe care roș-albaștrii le-au obținut în mandatului lui Laurențiu Reghecampf în perioada 2012-2014.

A revenit la echipa finanțată de Gigi Becali în 2020, după ce a rupt colaborarea cu Reghecampf. Este recunoscut pentru duritatea antrenamentelor, iar înainte să activeze în fotbal a mai pregătit sportivi din alte discipline, dar și soldații americani din bazele din Germania.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT