Carousel hot news

Video FCSB – ACS Poli 7-0. Harlem Shake pentru scorul campionatului!

FCSB realizează scorul campionatului la meciul cu ACS Poli Timişoara! Un 7-0 fără menajamente administrat bănăţenilor, cu Harlem Gnohere în zi mare. Un hattrick pentru francezul venit de la...
Autor: Alex Bradescu | 23.10.2017 | 00:00
Video FCSB - ACS Poli 7-0. Harlem Shake pentru scorul campionatului!

FCSB realizează scorul campionatului la meciul cu ACS Poli Timişoara! Un 7-0 fără menajamente administrat bănăţenilor, cu Harlem Gnohere în zi mare. Un hattrick pentru francezul venit de la Dinamo, care îi face pe fanii roş-albaştrilor să uite de “problema Alibec”. Şi Florinel Coman a reuşit o dublă, iar până şi Cătălin “Doamne, fereşte!” Golofca a dat o pasă de gol! . VEZI MECIUL ONLINE AICI!

FCSB – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. FCSB va juca fără şapte titulari în partida cu ACS Poli Timişoara. Nicolae Dică va fi nevoit să improvizeze din cauza accidentărilor survenite în partida câştigată în Europa League împotriva lui Beer Sheva. Pintilii, Benzar sau Planici sunt printre indisponibili (TOATE DETALIILE AICI)Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. La FCSB continuă să fie probleme extrasportive cu doi jucători, Denis Alibec şi Cătălin Golofca. Nicolae Dică a vorbit despre situaţia celor doi a dezvăluit când vor fi aceştia iertaţi de patronul Gigi Becali (TOATE DETALIILE AICI) 

FCSB – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Cărţile par a fi făcute pentru o plecare a lui Denis Alibec în această iarnă. Patronul Becali a anunţat că a crescut oferta pentru Adam Nemec, iar Nicolae Dică a afirmat şi el în premieră că îl aşteaptă cu braţele deschise pe golghterul lui Dinamo din sezonul precedent Şi Vasile Miriuţă, antrenorul “câinilor”, spune că nu are cum să se opună transferului (TOATE DETALIILE AICI)

FCSB – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Unul din cei mai talentaţi jucători ai celor de la Timişoara se autopropune la FCSB! Sebastian Mailat, mijlocaşul de 19 ani al bănăţenilor, afirmă că este stelist de mic şi că cea mai mare bucurie a vieţii lui a fost când i s-a spus că e dorit de FCSB! Mailat e sigur că va face faţă acolo şi vrea să se remarce în meciul cu FCSB pentru a primi o ofertă de la Becali. (TOATE DETALIILE AICI)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!