Carousel hot news

Jucătorul dorit de Gigi Becali vrea să ajungă la FCSB. “Sunt pregătit!”

Duminică, 22 octombrie, va avea loc FCSB - Timişoara, din etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar un jucător din lotul antrenat de Ionuţ Badea speră să reuşească să producă...
Autor: Iuliana Spirache | 17.10.2017 | 20:43
Jucătorul dorit de Gigi Becali vrea să ajungă la FCSB.

Duminică, 22 octombrie, va avea loc FCSB – Timişoara, din etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar un jucător din lotul antrenat de Ionuţ Badea speră să reuşească să producă surpriza în meciul cu FCSB şi Gigi Becali să-l transfere la trupa “roş-albaştrilor” în pauza competiţională din iarnă.

Sebastian Mailat se află pe lista de transferuri a patronului de la FCSB, Gigi Becali, iar fotbalistul în vârstă de 19 ani speră să-l convingă pe latifundiarul din Pipera să-l transfere în iarnă, după ce va face un joc foarte bun contra FCSB-ului, duminică, 22 octombrie, pe “Arena Naţională”, într-un meci care va începe la ora 20:45. Mai mult, tânărul jucător recunoaşte că şi-ar dori ca echipa lui Nicolae Dică să câştige titlul în acest sezon competiţional din Liga 1. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mailat recunoaşte că vrea să fie stelist înainte de FCSB – Timişoara

“Cred că e cel mai greu meci din campionat, o văd pe Steaua deja campioană. Va fi un meci foarte greu pentru noi, venim şi după o perioadă proastă. Sperăm să spargem gheaţa, să scoatem cel puţin un egal. Nu ştiu dacă mă mai vor. Am tot auzit zvonuri, dar n-am primit o ofertă concretă.

Sunt la ACS Poli şi încerc să dau tot ce pot când sunt introdus în teren. Mă văd în stare să joc la Steaua, mă bucur că s-a spus că sunt dorit de Steaua. Voi face faţă dacă mă iau acolo. Aştept să vedem ce se întâmplă. Am şi eu o perioadă mai proastă, sper să fac un meci bun contra lor şi să mă remarc”, a spus Mailat.

FCSB – Timişoara, duminică, 22 octombrie, de la ora 20:45, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!