Fotbal intern

FCSB, transfer de viitor. Anunțul oficial: “Iese în evidență printr-o tehnică bună!” FOTO

28.02.2019 | 13:49
FCSB transfer de viitor Anuntul oficial Iese in evidenta printro tehnica buna FOTO

FCSB a ajuns la un acord cu Academia FC Bacău “Cristian Ciocoiu” pentru Marian Pruteanu, iar acest transfer este considerat unul de viitor, deoarece fotbalistul care a semnat cu vicecampioana României are 14 ani. Astfel, de acesta se vor ocupa antrenorii de la baza sportivă a FCSB-ului, acolo unde se află mai mulți tineri jucători de mare perspectivă.

Sport2Bacău anunță că Marian Pruteanu a ajuns la FCSB în urma unui protocol de colaborare semnat între Academia FC Bacău “Cristian Ciocoiu” și clubul patronat de Gigi Becali. Marian Pruteanu nu este singurul fotbalist plecat din Bacău la gruparea roș-albastră. Narcis Răducan, Cristi Ciocoiu, Andrei Cristea, Florin Lovin, Eugen Bacu și Dorin Goian sunt alți juctori care au semnat cu vicecampioana României și care au plecat din Bacău.

FCSB a făcut un transfer de viitor prin aducerea lui Marian Pruteanu

“Cei de la FCSB apreciază ceea ce facem noi la FC Bacău și, prin urmare, ne-au propus o colaborare. Transferul lui Marian Pruteanu este un prim pas în această direcție. Cu un ochi plâng deoarece nu ne este ușor să ne despărțim de jucătorii noștri, iar cu altul râd deoarece vorbim pe de o parte de un salt calitativ, iar pe de altă parte, de o confirmare a muncii noastre”, a declarat Cristian Ciocoiu.

Îl consider pe Marian un adevărat model pentru toți copiii care vor să se apuce de fotbal. Un copil nu bun, ci foarte bun. A fost liderul grupei de vârstă 2005 de la FC Bacău. Îi țin pumnii în continuare și-i voi urmări cariera, dându-i orice sfat de care va avea nevoie. Nici nu va fi foarte greu, în condițiile în care vorbim în mod constant”, a declarat Radu Ciobanu.

Marian Pruteanu, de la FC Bacău, e noul transfer de viitor al FCSB-ului
Marian Pruteanu, de la FC Bacău, e noul transfer de viitor al FCSB-ului

Ultimul antrenor al lui Marian Pruteanu, cuvinte de laudă la adresa fotbalistului

Marian Pruteanu este născut în 2005 și evoluează pe postul de mijlocaș central, deși a fost format de Radu Ciobanu pentru a juca stoper. Totodată,  Șerban Neamțu, cel care l-a avut sub îndrumare pe Marian Pruteanu în ultimul an și jumîtate, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului în vârstă de 14 ani care tocmai a semnat cu FCSB.

Marian este un jucător care iese în evidență printr-o tehnică bună, prin plasament și știința jocului. Totodată, deține un șut puternic, el înscriind multe goluri prin șuturi de la distanță”, a spus Șerban Neamțu, antrenorul care l-a avut sub comandă pe Marian Pruteanu în ultimul an și jumătate.