Sport

Sepsi confirmă interesul FCSB pentru Nicolae Păun, anunțat în exclusivitate de Fanatik: ”O ofertă bună nu se refuză!”

Oficialii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe confirmă FANATIK. Gigi Becali l-a contactat pe impresarul lui Nicolae Păun pentru a discuta detaliile transferului.
10.12.2021 | 16:56
Sepsi confirma interesul FCSB pentru Nicolae Paun anuntat in exclusivitate de Fanatik O oferta buna nu se refuza
Nicolae Ionut Paun in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, vineri 19 noiembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul pus în capul listei de achiziții pentru această iarnă de Gigi Becali este Nicolae Păun de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Oficialii clubului covăsnean au confirmat informația. Mai mult, aceștia susțin că oferta roș-albaștrilor este una de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Attila Hadnagy: ”Înseamnă că avem jucători buni”

Mijlocașul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Nicolae Păun, a intrat pe radarul lui Gigi Becali, iar patronul vicecampioanei FCSB l-a trecut în fruntea listei de achiziții din această iarnă.

Interesul omului de afaceri pentru fotbalistul de 22 de ani a fost confirmat de directorul general al secuilor, Attila Hadnagy, care a lăsat să se înțeleagă că jucătorul este cu un pas în curtea roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”Pe noi domnul Gigi Becali nu ne-a contactat direct, dar s-au interesat de Nicolae prin impresarul lui, Florin Vulturar. Pe noi ne bucură, înseamnă că avem jucători buni, dacă patronul de la FCSB se interesează de ei.

Nu este primul, probabil nu va fi nici ultimul. A mai mers acolo Dumiter.  Dacă ar fi să spun acum dacă e sau nu de vânzare, aș spune nu. Cel puțin până în vară.

ADVERTISEMENT

Dar, la fel de adevărat e că o ofertă bună nu ar putea fi refuzată. Până nu vedem o ofertă concretă, nu putem comenta. O să vedem ce se va întâmpla la iarnă”, a spus declarat Attila Hadnagy, pentru GSP.ro.

Nicolae Păun a primit referințe bune de la fostul antrenor, Leo Grozavu

Fotbalistul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe impresionează mai ales prin forța fizică, aceasta fiind calitatea lui principală. Fostul lui antrenor, Leo Grozavu, a dat și alte referințe pozitive despre jucătorul pe care l-a avut sub comandă la gruparea din Covasna.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost mulțumit de ceea ce a arătat Păun în prima parte a actualului campionat și l-a contactat pe Florin Vulturar, impresarul sportivului, pentru a ajunge la un acord în privința unui transfer.

Cota fotbalistului este una pe care finanțatorul roș-albaștrilor o poate plăti fără probleme însă, acesta mai are contract cu Sepsi încă trei ani, iar clubul din secuime ar putea forța în sus prețul jucătorului.

Deși a bifat 15 apariții în tricoul lui Sepsi, dintr-un total de 18 etape disputate în Casa Pariurilor Liga 1, Nicolae Păun nu este titular de drept pe postul de închizător, acolo unde prima opțiune pentru antrenorul Criatiano Bergodi este Boubacar Fofana, iar acesta este detaliul care face și mai ușoară tranzacția între cele două cluburi.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 6,30 este cota pentru „Gaz Metan Mediaș câștigă la o diferență de un singur gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT