Sport

FCSB transferă pe bandă rulantă! După Miculescu, Gigi Becali îl ia și pe Bogdan Rusu de la CS Mioveni

După David Miculescu, Bogdan Rusu de la CS Mioveni este al doilea transfer pe care FCSB îl reușește imediat ce s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League
01.08.2022 | 13:38
FCSB transfera pe banda rulanta Dupa Miculescu Gigi Becali il ia si pe Bogdan Rusu de la CS Mioveni
Bogdan Rusu este noul atacant al FCSB-ului. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB caută să se întărească după ce a reușit calificarea în turul 3 preliminar al Conference League. Miercuri, „roș-albaștrii” vor juca în deplasare prima manță cu slovacii de la DAC Dunajska Streda, iar în lotul lui Nicolae Dică se vor afla și două nume noi.

Bogdan Rusu de la CS Mioveni, al doilea transfer al FCSB-ului după David Miculescu

Gigi Becali a reușit să-l aducă la FCSB pe David Miculescu de la UTA Arad, dar nu se oprește cu transferurile. Latifundiarul din Pipera caută un atacant de careu, pentru că echipa pare să sufere în ofensivă după plecarea căpitanului Florin Tănase. Mai ales că nici variantele din curtea proprie, Mamut și Ianis Stoica, nu par a se ridica deocamdată la nivelul echipei.

ADVERTISEMENT

Iar după ce pista Pavol Safranko a căzut definitfiv, Gigi Becali s-a oprit asupra unui jucător din SuperLiga. Este vorba despre Bogdan Rusu de la CS Mioveni, informație dezvăluită de Digisport.

O alegere surprinzătoare, dacă e să ținem cont de vârsta destul de înaintată a atacantului argeșean. Acesta are 32 de ani, a evoluat în 38 de partide în ediția precedentă de campionat, a reușit 9 goluri și 2 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, FCSB ar urma să achite în schimbul lui Bogdan Rusu aproximativ 300.000 de euro, dar va împrumuta la Mioveni și un jucător. Cel mai probabil acesta va fi Mihai Lixandru, deși nu este exclusă nici varianta Ivan Mamut.

Gigi Becali confirmă transferul lui Bogdan Rusu: „Azi se va prezenta la antrenamentele echipei”

Transferul lui Bogdan Rusu la FCSB a fost confirmat chiar de patronul Gigi Becali, care a mai anunțat că jucătorul se va prezenta luni la antrenamentele echipei și va face deplasarea în Slovacia, pentru meciul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, David Miculescu şi Bogdan Rusu se vor prezenta la antrenamentele echipei. Mâine se vor urca în avion alături de restul jucătorilor şi vor fi fotbalişti de Europa”, a declarat Gigi Becali.

Bogdan Rusu a fost dorit în această vară și de Universitatea Craiova, dar mutarea nu s-a realizat din cauză că oficialii olteni au considerat exagerate pretențiile celor de la CS Mioveni. Pe lângă bani, primarul Ion Georgescu îl voia la schimb și pe Dan Nistor, ceea ce a stârnit furia președintelui Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Printre echipele la care a evoluat Bogdan Rusu în primul eșalon se numără Astra Giurgiu, Hermannstadt și CS Mioveni. Are 78 de meciuri în prima divizie, în care a marcat de 12 ori. Ultimele două goluri le-a reușit sâmbăta trecută, în meciul din deplasare cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: