Sport

FCSB, transferul zilei în SuperLiga. Mutarea a fost confirmată oficial: “Bun venit!”

FCSB a finalizat transferul zilei în SuperLiga. Mutarea din lotul roș-albaștrilor a fost confirmată printr-o postare pe rețelele de socializare.
17.12.2022 | 11:22
FCSB transferul zilei in SuperLiga Mutarea a fost confirmata oficial Bun venit
Ianis Stoica a fost prezentat oficial la Universitatea Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Cluj au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Ianis Stoica, după acum anunța conducerea roș-albaștrilor. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost prezentat oficial de echipa condusă de Eugen Neagoe pentru care va evolua până la finalul sezonului.

Ianis Stoica, prezentat oficial la Universitatea Cluj. „Șepcile roșii” au confirmat transferul fotbalistului de la FCSB

Universitatea Cluj a ajuns la un numitor comun cu FCSB pentru împrumutul lui Ianis Stoica. Jucătorul din ofensiva roș-albaștrilor va evolua pentru gruparea de pe Cluj Arena începând cu ianuarie 2023, când se deschide fereastra de transferuri.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist, care a impresionat în sezonul trecut în tricoul vicecampioanei României, va juca în culorile alb-negru până la finalul sezonului 2022-2023 sub formă de împrumut. Tot din ianuarie, grupării din Ardeal i se va alătura Andrei Miron, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul a rămas liber de contract după despărțirea de Hapoel Haifa.

Mutarea lui Ianis Stoica îi prinde bine tehnicianului, curtat la un moment dat de FCSB, Eugen Neagoe, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul „șepcilor roșii” va avea o soluție în plus pentru postul jucătorului U21.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a fost împrumutat FCSB la Universitatea Cluj. Prima plecare din lotul roș-albaștrilor în iarnă

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FCSB privind împrumutul jucătorului Ianis Stoica. Tânărul atacant va evolua în alb și negru până la finalul sezonului 2022/2023.

Prin transferul internaționalului de tineret, antrenorul Eugen Neagoe va avea și o variantă în plus pentru postul jucătorului U21”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica nu a impresionat în sezonul actual pentru FCSB. Fotbalistul din zona ofensivă a roș-albaștrilor a evoluat în 19 meciuri pentru vicecampioana României fără să marcheze vreun gol. În sezonul precedent, Ianis Stoica a înscris 9 goluri în 34 de partide și a reușit alte 5 pase decisive în tricoul roș-albaștrilor.

Gigi Becali a fost aproape să-l vândă în vară pe Ianis Stoica pentru 5 milioane de euro

Ianis Stoica a început titular la FCSB în startul sezonului, când la cârma formației finanțate de Gigi Becali se afla Nicolae Dică. Treptat, tânărul fotbalist și-a pierdut locul în primul 11. Totuși, pentru Ianis Stoica se pregătea o ofertă de 5 milioane de euro, informație dezvăluită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Bănel Nicoliță a mărturisit că la un meci din Conference League, din vară, oameni din fotbal au vrut să ia legătura cu Becali pentru o eventuală mutare a lui Ianis Stoica.

„Eram în tribună la un meci din Europa când era Nicolae Dică antrenor și erau oameni care se interesau și voiau să ajungă la Gigi Becali să-i spună dacă vrea mai mult de 5 milioane pe el ca ofertă. 

Mie îmi place foarte mult copilul ăla (n.r. Ianis Stoica). Erau oameni din București, dar aveau legături prin Arabia. M-au întrebat cum putem să ajungem la nea Gigi. Era titular, pe timpul lui Dică a jucat”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.


Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT