Sport

FCSB, triplă lovitură înaintea finalei de titlu cu Farul: „Au semnat pe câte cinci ani!”

FCSB a dat o triplă lovitură înaintea finalei de titlu cu Farul, anunțând că trei jucători au semnat prelungirea contractului pe câte cinci ani.
20.05.2023 | 06:38
FCSB tripla lovitura inaintea finalei de titlu cu Farul Au semnat pe cate cinci ani
FCSB, triplă lovitură înaintea finalei de titlu cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman, Ștefan Târnovanu și Darius Olaru sunt jucătorii care și-au prelungit contractele pentru încă cinci ani cu FCSB, Mihai Stoica spunând că jucătorii și-au prelungit înțelegerile încă de acum o lună.

FCSB, triplă lovitură înaintea finalei de titlu cu Farul

FCSB a dat o triplă lovitură înaintea finalei de titlu cu Farul, Mihai Stoica anunțând că vicecampioana României le-a prelungit contractele pentru încă cinci ani lui Darius Olaru, Florinel Coman și Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

„Atenţie! Acum vreo lună Gigi a prelungit contractele lui Olaru, Coman şi Târnovanu. Cinci ani fiecare. Coman, Olaru şi Târnovanu au semnat contracte noi”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

FCSB va juca duminică, 21 mai, meciul decisiv cu Farul, iar în cazul unei victorii, vicecampioana României va juca pe teren propriu, cu titlul pe masă meciul cu Rapid. Dacă va pierde confruntarea de la Ovidiu, Farul va fi matematic campioană.

ADVERTISEMENT

„Coman e un jucător complet!”

Leo Strizu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre forma bună prin care trece Florinel Coman, spunând despre fostul său elev că este un fotbalist complet: Dacă ar fi să analizez, aș da un plus FCSB-ului, mai ales în atac, pentru că lipsa lui Alibec contează foarte mult.

Am jucat atacant, îl înțeleg, un jucător care e mai mult decât matur, dar căruia îi lipsește ceva. Jucătorii tineri s-au adunat în jurul lui și el are un merit și când joacă prost. Gestul lui îl înțeleg.

ADVERTISEMENT

Aș analiza și departamentul de apărare. La FCSB, de la etapă la etapă, s-a sudat acel cuplu de fundași, Tamm și Dawa. Acolo au variante, spre deosebire de Hagi. Fără Larie, le va fi greu celor de la Farul”.

„Cel mai echilibrat e la mijlocul terenului. Contează foarte mult cine înțelege acest meci. Și FCSB, și Farul au jucători care pot rezolva meciul individual.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Farul are anumite trasee bine făcute, Steaua (n.red. FCSB) compensează prin individualitate. Coman a fost întotdeauna un jucător bun. Este un jucător complet, căruia îi plac și rezolvă duelurile unu la unu”, a mai spus Leo Strizu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT