Fotbal intern

FCSB-ul lui Petrea, comparat cu Steaua lui Reghecampf: “Este o forță”

17.01.2021 | 11:26
FCSBul lui Petrea comparat cu Steaua lui Reghecampf Este o forta
ADVERTISEMENT

FCSB este lider în campionat, iar jocul prestat de echipa lui Toni Petrea amintește de formația de acum câțiva ani, care, cu Laurențiu Reghecampf antrenor și apoi cu Constantin Gâlcă, a câștigat trei titluri la rând. “Este o forță”, spune Duckadam. 

Helmut Duckadam, portarul legendar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, crede că Man & Co. sunt favoriți la cucerirea primului titlu de campioni, după șase sezoane de secetă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în opinia sa, FCSB-ul de acum se aseamănă cu formația antrenată de ”Reghe”, care a cucerit ani la rând campionatul României și a avut rezultate foarte bune în Europa.

FCSB-ul lui Petrea, asemănătoare cu Steaua lui Reghecampf

Nu e de mirare, dacă luăm în calcul că Tommy Neubert se ocupă de pregătirea fizică a FCSB-ului, iar Toni Petrea, fostul ”secund” al lui Reghecampf, este pe banca tehnică a formației. În opinia fostului portar, cu lotul actual, FCSB nu numai că ar lua titlul la pas, dar ar putea avea din nou rezultate bune și în Europa.

ADVERTISEMENT

“FCSB e o forţă. Eu cred că această echipă se poate compara cu echipa care a câştigat ultima dată campionatul, cu Reghecampf. Am văzut o echipă a FCSB-ului care face pressing şi în minutul 91, deci sunt foarte bine pregătiţi fizic. Eu cred că dacă mai îmbunătăţesc un pic jocul, nu au adversară în campionat.

E o echipă cu jucători foarte buni şi tineri. Cred că, dacă lotul rămâne împreună încă un an sau doi, va face surprize frumoase în Europa. Dacă nu pleacă nimeni, atunci cred că vom avea din nou şanse să urcăm în Europa pe o poziţie cât mai bună.

ADVERTISEMENT

FCSB e favorită la titlu. E pe primul loc, are o diferenţă de trei puncte, jocul arată bine, iar jucătorii par să fi trecut de acele probleme pe care le-au avut cu Covid-19. Dacă nu intervine nimic, FCSB are prima şansă la titlu”, a spus Duckadam, pentru as.ro.

În următoarea etapă, FCSB se va duela cu Viitorul

Pentru FCSB urmează meciul contra Viitorului care se va juca marți, de la ora 20:00. 2014-2015 este ultimul sezon în care echipa lui Gigi Becali a luat titlul în Liga 1. 40 de goluri au înscris roș-albaștri în 16 partide. FCSB se află pe primul loc al clasamentului, cu 37 de puncte strânse după 16 etape. CFR Cluj ocupă poziția secundă, la trei puncte în spatele bucureștenilor. Universitatea Craiova se află și ea în lupta pentru titlu cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu știe ce îi lipsește FCSB-ului pentru a putea face față în Europa. Helmuth Duckadam a discutat și despre Denis Haruț, transferul ratat de FCSB și îl critică pe jucător pentru că a refuzat echipa lui Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT