Fotbal intern

FCSB, un nou star în echipă: “Îi pun clauză 500 de milioane!”

11.07.2018 | 12:44
FCSB un nou star in echipa Ii pun clauza 500 de milioane

Gigi Becali a vorbit despre planurile de viitor ale echipei FCSB şi a anunţat numele noului star din echipă, căruia îi va stabili o clauză extraterestră de 500 de milioane de euro. Este vorba de Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica.

“Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul. Am câțiva tineri extraordinari. Unul dintre ei este băiatul lui Pompiliu Stoica, Ianis, care are 15 ani și jumătate. Meme Stoica îmi zice că la antrenamente nu se vede diferența dintre el și colegii lui, deși nici nu a împlinit 16 ani! E cuminte și o să îl creștem bine. Peste 3 ani, când îi fac contract, îi pun clauză de 500 de milioane de euro. Ce, eu sunt prost? De ce să nu fac asta? Eu vând fotbaliști de calitate“, a declarat Gigi Becali la ProX.

Ianis Stoica are 15 ani şi evoluează pe postul de mijlocaş dreapta. A apucat deja să debuteze la prima echipă, unde a marcat un gol cu Sănătatea Cluj, în Cupa României. Ianis a strâns 3 prezenţe pentru echipa mare de la FCSB, toate în Cupa României.

FCSB, un nou star în echipă Îi pun clauză 500 de milioane! Aici, în meciul cu Sănătatea Cluj
FCSB, un nou star în echipă Îi pun clauză 500 de milioane! Aici, în meciul cu Sănătatea Cluj

FCSB, un nou star în echipă! Îl laudă şi pe Coman “Mbappe”: “Va face 1 miliard!”

Gigi l-a lăudat şi pe Florinel Coman, despre care spune că va fi un star al fotbalului mondial: “Peste câțiva ani, Mbappe va face 1 miliard. De ce să nu coste Florinel Coman 100 de milioane de euro? Acum s-a schimbat. Se antrenează foarte bine. O să vedeți în sezonul viitor cine este Florinel Coman. Eu nu știam cine e. Dar am văzut ce a spus Gică Hagi despre el, că l-a comparat cu Mbappe.

După aceea am văzut că Mbappe a fost vândut pe 180 de milioane și m-am gândit că Hagi nu poate greși atât de mult. L-am văzut pe Coman, mi-a plăcut. Am văzut că driblează și l-am luat. La Mondial, Mbappe a strălucit doar cu Argentina. Se vede că are clasă. Așa e și la Florinel. Și la el se vede că are clasă”, a adăugat patronul FCSB.

Tags: